ujabb-gyartoval-allt-ossze-a-razer/2016/09/05

Újabb gyártóval állt össze a Razer

2016. szeptember 05. Ficsor Tamás

Már nem először fordul elő, hogy a Razer más gyártóval áll össze és adnak ki közösen egy terméket. Ott van például az NZXT-től az S340, amiből "Razereseített" változat is készült. Mosta csápos fejlesztő gárda az Antec-el került közös nevezőre. Az Antec ebben az évben ünnepli a 30-ik évfordulóját és talán ezért is rukkoltak elő egy efajta megoldással. A moddolás ismét egy PC házon lett végrehajtva, ráadásul nem is olyanon, ami lefedné a nagyobb vásárló réteget.

FL-top-persp_r1

A mini-ITX méretű Cube inkább a hardcore játékosoknak lett kitalálva. Kompakt mérete miatt csak mini-ITX lapokat fogad. Ám hiába a kis méret, nyugodtan konfigurálható bele vízhűtéses rendszer ugyanis elől 240 mm, míg hátul 140 mm-es radiátorok férnek. Arra azonban ügyelni kell, hogy az elülső radiátor felszerelte után mennyi hely marad a VGA-nak. Radiátor nélkül 350 mm-es hely van a videókártyának. CPU hűtőnél 190 mm-ig lehet szó. Stílusos Razer névvel ellátott takarólemez mögé telepíthető a tápegység illetve 1 db 3,5" HDD és 4 db 2,5" SSD.

BL-persp_r1

A Cube megkapta a szokásos Razer ruhát. Az egész ház feketét öltött. Elül megkapjuk a Razer logót, az USB 3.0-as portok zöldben pompáznak, illetve a bekapcsológomb köré és a ház alá is zöld fények kerültek. Alapból a Cube egy agresszív kuckó a paralelogrammás külsejével, de így, hogy megkapta a Razer témát nagyon megnyerő és igazán gamer-es lett.

F-ortho-r1

Az Antec Cube októbertől válik elérhetővé, de sajnos az árát még nem tudjuk.

További információkért látogass el a gyártó weboldalára.

Írta: Ficsor Tamás