ujabb-harom-elismeressel-dijaztak-a-philips-oled935-televiziot

Újabb három elismeréssel díjazták a Philips OLED+935 televíziót

2020. december 21. Herczeg Balázs TV

Az amszterdami székhelyű TP Vision örömmel jelenti be, hogy a zászlóshajó Philips OLED+935 UHD 4K Android televíziója három elismerést nyert a nemzetközileg is elismert AVforums-tól. A brit weboldal három „szerkesztő választása” díjjal jutalmazta a készüléket a „legjobb luxustelevízió 2020-ban”, a „legjobb luxustelevízió hangzás 2020-ban” és a „legjobb televíziós képfeldolgozó 2020-ban” kategóriákban. A Philips OLED+935 négyoldalú Ambilight világítással és a legújabb, negyedig generációs P5 és intelligens AI vezérlésű kettős képfeldolgozó motorral rendelkezik, amely egy dedikált AI chippel segíti a képminőség-javító algoritmusok teljesítményének fokozását a még természetesebb és valósághűbb képalkotáshoz, így minden eddiginél valósághűbb szórakozási élményt biztosít az otthoni moziélmény kedvelőinek. A tévékészüléket a TP Vision a legendás brit audio termékekkel foglalkozó Bowers & Wilkins-szel együttműködve hozta létre a legkiválóbb hangélmény érdekében.

2020 legjobb luxustelevíziója

„A Philips OLED+935 egy prémium luxustelevízió, amely az európai dizájn egzotikus elemeit használja fel, beleértve a skót Murihead bőrfelületet a távirányító alsó részén, valamint az akusztikailag átlátszó Kvadrat felületet a Bowers & Wilkins hangszórón. Egyszerre kínál luxusérzetet, valamint kiváló hang- és képminőséget.” – írta az AVforums szerkesztősége.

A legjobb hangzás a luxustelevíziók között

„A Philips OLED+935 nemcsak hihetetlenül elegáns, a remek képminőség mellett a hangzása is kiemelkedő, köszönhetően a Bowers & Wilkins-szel közösen fejlesztett, beépített hangsugárzónak.” – jegyezte meg a brit weboldal csapata.

2020 legjobb televíziós képfeldolgozója

„A Philips 4. generációs P5 Engine a mesterséges intelligenciával amellett, hogy egy rendkívül erőteljes processzor, rengeteg érdekes feladatot képes ellátni a fényesebb és élesebb képminőség biztosításához anélkül, hogy a látott képet túlságosan műhatásúvá alakítaná. A kiváló felkonvertálásnak köszönhetően és a mozgáskiegyenlítéssel a Movie és a Pure Cinema üzemmódok biztosítják azt, hogy a televízió a tökéletes beállításokat alkalmazza a 24 képkockás filmek lejátszásánál, így hiteles és pontos megtekintési élményt kínál.” – tette hozzá az AVForums felelős szerkesztője.

Arra tervezték, hogy a legjobb legyen

A Philips prémium tévékészülékekkel biztos lehetsz abban, hogy a legjobb teljesítményt és a legkiválóbb tervezést kapod, ez alól pedig az OLED+935 sem jelent kivételt. A készülék ultravékony vázzal, perem nélküli kávával és kiváló minőségű fémfelülettel rendelkezik. A hangszórórács előtt egy speciálisan kiválasztott, akusztikailag átlátszó Kvadrat szövet található, emellett a felső hangszóró egy új, mikrohálós fémfelületet kapott, amelyek együttesen a tévé Dolby Atmos teljesítményének fokozásáért felelnek. A csomagba egy új, elegáns és prémium távirányító is került, amely háttérvilágítással ellátott gombokkal és fémborítással rendelkezik, továbbá a távirányító oldalsó és hátsó oldala felelősségteljes forrásból származó skót Muirhead bőrrel lett bevonva.

Elérhetőség

A Philips OLED+935 készülékek már elérhetők a Philips hivatalos kereskedelmi partnereinek kínálatában.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter