ujabb-kiegeszitok-erositik-a-noctua-chromax-termekvonalat

Újabb kiegészítők erősítik a Noctua chromax termékvonalát

2019. június 24. Kocsis Bence Hűtés hírek

A Noctua bemutatta új ventilátor- és hűtőborda kiegészítőit a chromax termékvonalának részeként, melyek lehetővé teszik, hogy a Noctua termékek színösszeállítását a számítógép színéhez igazítsuk. A meglévő NA-SAVP1 rezgéscsillapítók (fekete, kék, fehér, piros, sárga és zöld) mellé szürke színben is csatlakoztak új kiegészítők, melyek tökéletesen passzolnak a a Noctua 120 és 140 mm-es redux ventilátoraihoz. Az új kiegészítők kompatibilitási listája ITT olvasható. 

Ezzel párhuzamosan bemutatásra kerültek az NA-HC5 chromax black és NA-HC6 chromax black / chromax white kiegészítők a népszerű Noctua NH-U14S, NH-U14S-TR4 és NH-U14S DX-3647 hűtőbordák színösszeállításának megváltoztatására.

„A chromax vonal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyedi megoldásokat hozzanak létre a ventilátorok, processzorhűtők és kábelek lecserélésével, vagy átalakításával, klasszikus színeket felhasználva úgy, hogy ne kelljen fény effektekkel operálni a látvány feljavításához” – mondta Roland Mossig, a Noctua vezérigazgatója. „Az új párnák és hűtőborda burkolatok bővítik a palettát, több lehetőséget biztosítva az ügyfelek számára a ventilátorok a processzorhűtők színének testreszabhatósága céljából.

A Noctua újdonságai már elérhetők. Az NA-SAVP1 7 eurós ajánlott fogyasztói árcédulát kap, míg a processzor hűtő kiegészítőkért 20 eurót kérnek el.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: