ujdonsagok-overmax-palettajan/2015/08/31

Újdonságok Overmax palettáján

2015. augusztus 31. Kocsis Bence Mobilvilág Hírei

Újabb termékekkel bővült az Overmax termékpalettája, hisz mostantól a Touch Go 2.1 okoskarkötő és X-Bee 1.0 drón is elérhető. Az Overmax új Touch Go 2.1 okoskarkötő tökéletes választás az aktív és sportos felhasználóknak, hisz kényelmes, vízálló sportkarkötőről beszélhetünk, mely tökéletes kiegészítője az okostelefonoknak. A karkötő három divatos színű - fekete, zöld és narancssárga - szíjjal kerül csomagolsára, így az akár öltözékhez is igazítható. A Touch Go 2.1 egy 0,91"-os (2,3 cm) OLED kijelzővel rendelkezik, melynek felbontása 128 x 64 pixel. A 16 gramm súlyú műanyag ház alatt egy 75 mAh kapacitású akkumulátor található, melyet a számítógép USB portján keresztül tudunk tölteni.

touchGo21_03_PR2

A karkötő lépésszámláló, kalóriaszámláló, anti-lost funkciókkal van ellátva, emellett értesítést ad a telefonra érkezett új üzenetekről, vagy ha hívást kellene fogadnunk.

Az X-Bee 1.0 kis méreteinek ellenére egy nagyon könnyen kezelhező drón, mellyel 360 fokos mutatványokat mind bel-, mind kültéren végre lehet hajtani, miközben a LED fények még látványosabbá teszik a repülést . Az autmatikus kalibráló funkció és a headless mód segítségeivel a drón reptetésének megtanulása kimondottan egyszerű. Az headless mód lehetővé teszi, hogy a drón a kívánt irányba repüljön függetlenül a pilóta és drón pozíciójától. Az automatikus kalibráló funkció segít a készüléket és a távirányítót gyorsan összepárosítani.

xbee_01

Az X-Bee 1.0 egy 150 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, mellyel körülbelül 6 percig képes a levegőben maradni, 40 méteres érzékelési távolságon belül. Ha lemerül az akkumulátor, akkor azt 30 perc alatt fel tudjuk tölteni USB kábel segítségével. A drónhoz a 4 meglévő propeller mellé 8 tartalékot is mellékel a gyártó, arra az esetre ha azok megsérülnének. Erre a célra egy csavarhűzót is találunk a dobozban, a távirányító működtetéséhez pedig elemeket.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: