Újévi Köszöntő!

2012. december 31. Kocsis Bence Közösség

Kedves Olvasóink! Köszönjük, hogy velünk töltöttétek a 2012-es évet. Szeretnénk mindenkinek sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánni!

Remélem hogy sok hasznos és érdekes információ és cikk jelent meg számotokra oldalunkon, és ez azt jelenti, hogy 2013-ban is velünk fogtok tartani. Bár az év kicsit döcögősen indult, de hála partnereinknek egyre több terméket tudtunk letesztelni, és bemutatni nektek. Egyes termékeket nyereményjátékra is feldobtuk, így került gazdára például 3 PlayStation 3 játék, vagy 3 Noctua ventilátor. Jelenleg is folyik a Tacens nyereményjátéka, melyben egy mini-hangszórót sorsolunk ki, az F1 2012 Időmérős Bajnokságban egy 27 ezer forint értékű Noctua processzorhűtő kerül új gazdájához. Ezzel párhuzamosan zajlik az NJOY nyereményjátéka, melyben tápegységet sorsolunk ki. Ez a tendencia remélhetőleg a jövőben is így lesz.

Ezúton szeretnénk megköszönni partnereinknek a támogatást és a folyamatos segítségnyújtást, melyek tábora az év végére elég népesre gyarapodott. (MSI, Gigabyte, ASUS, Noctua, Prolimatech, Antec, Xigmatek, Genius, Trust, Tacens, Njoy, Sapphire, Leadtek, KingFast, Sony / PlayStation Magyarország, Overmax... )

Szeretnék egy kicsit a számokról is beszélni, mert úgy gondolom ez az egyik legfontosabb értékmérője egy honlapnak.

Látogatók száma havi szintem 2012-ben:

A rendszerigény oldalát a 2012-es évben több, mint 283.000 látogató tekintette meg,  mely látogatók összesen 477.000 oldalmegtekintést produkáltak. Vendégeink 130 országból nézték az oldalt, legtöbben természetesen Magyarországról, Romániából, Szlovákiából és Szerbiából érkeztek.

 

A leggyakrabban használt böngészők honlapunk megtekintéséhez a Firefox, a Chrome, az Internet Explorer és az Opera voltak. A legtöbben természetesen Windows operációs rendszert használtak, de gyakran előfordult, hogy a látogató Android, Linux, vagy MAC rendszert használt. A legkedveltebb képernyőfelbontás az 1280 x 1024 volt (49.000), tehát a legtöbben még 4:3-as képarányú monitoron böngésztek.

Telefonról és egyéb mobil eszközről is sokan nézték oldalunkat, a leggyakoribb eszköz az Apple iPad és az iPhone volt. A legnépszerűbb oldal a Bus Simulator 2012 rendszerigénye volt.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: