ultra-olcso-gamer-periferia-kombo-jon-a-genius-tol/2016/12/21

Ultra olcsó gamer periféria kombó jön a Genius-tól

2016. december 21. Ficsor Tamás

Világ szerte ismert Genius márka mindig az olcsó termékei miatt volt neves. Ezt a tulajdonságát most annyira kihasználja, hogy egy hármas periféria kombót ajánl a gamer felhasználóknak.

A Genius GX Gaming KMH-200 egy billentyűzetet, egeret és fejhallgatót foglal magába. Mind a három gamer tulajdonságokkal lettek ellátva, azaz a gyártó a tartós minőséget és az esztétikus dizájnt helyezte előtérbe.

Genius KMH-200 Gaming billentyűzet:

p_kmh_200_101

Tartós, alacsony profilú és alacsony zajszintű membrános klaviatúra. A fekete külsőt a piros WASD és myíé billentyűk dobják fel. Cseppálló kialakítást kapott, így nem kell aggódni, ha a kapkodva nyelt üdítő mellé megy.

Genius KMH-200 Gaming egér:

p_kmh_200_201

A csomagban egy X-G200 Gaming Mouse található, mely kétkezes kialakítású. Az 1000 DPI érzékenységű optikai szenzoros egér piros LED megvilágítást is kapott. A kommunikációt 1,5 m hosszú USB kábelen végzi.

Genius KMH-200 Gaming Headset:

p_kmh_200_302

A pakk része egy 40 mm átmérőjű hangszórókkal rendelkező fejhallgató, melyből a driver segítségével akár stúdió minőségű hangzás is előcsalható. A csapattagokkal való kommunikációt a felhajtható mikrofonnal valósítható meg. Fülkagylók és a fejpánt is puha műbőr bevonatú szivacsokat kaptak. A hangerőszabályzó és a mikrofon némító gomb a hangszóró házon található.

A Super Value Pack 28 $-tól lesz elérhető.

További információkért látogass el a gyártó weboldalára.

Írta: Ficsor Tamás