unigine-valley-benchmark-nyeremenyjatek/2013/02/16

Unigine Valley Benchmark - NYEREMÉNYJÁTÉK! /VÉGE/

2013. február 16. Kocsis Bence

A mai napon újabb nyereményjátékot indítunk. A héten jelent meg az Unigine legújabb benchmark programja a Valley Benchmark, mely a nagy sikerű Heaven Benchmark utódja. Arra gondoltunk, hogy rendezünk egy megmérettetést, melynek főszereplője a Valley Benchmark lesz.

win_logo

Arra vagyunk kíváncsiak hogy ki hol tart, kinek milyen konfigurációja van. Ahhoz, hogy minél többen megmutassátok gépetek tudását, két felajánlásunk érkezett. A gamepc.hu számítástechnikai webáruház egy USB Kingston DTIG3 8GB USB2.0 Pendrive-ot ajálott fel, míg a Noctua egy NF-S12A PWM vezérlésű ventilátort adott erre a célra.

Frissítés:  Újabb felajánlások érkeztek, melyeket kisorsolunk az összes játékos között. így már összesen 4 ajándék van, amt megnyerhettek. Kiegészítettük a palettát egy 120 mm-es Antec TrueQuiet Pro 120 és egy Noctua NF-A14 ULN 140 mm-es házventilátorral. Abban is változás történt, hogy a két fix nyertes, aki az első 2 pontszámot éri el a sorsoláson is részt vehet.

A nyeremények:

1. díj:

nf_s12a_pwm_5

2. díj:

DTIG3-8GB

3. díj:

(sorsolásra kerül)

noctua_nf_a14_flx_5

4. díj:

(sorsolásra kerül)

antec

Játékszabályok:

  • Lájkold az oldalt
  • Megosztod a következő képet: link
  • A Benchmark letöltő linkje: Valley Basic Edition
  • Tuningolni, órajeleket állítani lehet!
  • A tesztprogramot EXTREME HD beállításon kell futtatni, de ha nincs meg a géped hozzá, az sem probléma, a sorsoláson abban az esetben is részt vehetsz...

valley4

  • 2 printscreen (screenshot) szükséges, az érvényes eredményhez: szükség lesz egy képre, melyen a végeredmény látható, valamint kell még egy fotó, melyen a CPU-z és GPU-z programok futnak, egy általunk készített háttérrel. A háttér letöltőlinkje: HÁTTÉR

valley 2013-02-16 08-17-03-75

config

Az eredményeket (a 2 mentett képet) 2013. 03.09-ig várjuk a jatek@rendszerigeny.hu e-mail címre. A levél tárgya a "Valley nyereményjáték" legyen, valamint kell egy nick-név , amivel a játékban szerepelsz. A levélben (nem kötelező) részletezhetitek a konfigotokat, akár képekkel is kiegészítve.

Még egy szabály: csak Magyarországról lehet játszani, ugyanis más országokba nem áll müdunkban elküldeni a nyereményeket.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZMVz3oUCagw#![/youtube]

noctua_logo gamepc_logo250X200

Írta: Kocsis Bence