usb-s-akkumulatorok-brutalis-kapacitassal-a-hama-muhelyebol

USB-S AKKUMULÁTOROK BRUTÁLIS KAPACITÁSSAL A HAMA MŰHELYÉBŐL

2020. március 24. Kocsis Bence Mobilvilág Hírei

Két új hordozható akkumulátort dobott piacra a HAMA, a Supreme 10HD és Supreme 20HD modelleket, melyek hatalmas kapacitással rendelkeznek és a nagy sűrűségű celláknak köszönhetően nemcsak kis mérettel rendelkeznek, de tömegük is jóval barátságosabb a hasonló modellekhez képest. A Supreme 10HDS 10000 mAh kapacitással rendelkezik, míg a Supreme 20HD ennek duplája, azaz 20000 mAh. A kisebbik modell elegendő ahhoz, hogy okostelefonunkat, vagy tabletünket 2-3 alkalommal feltöltsük, a nagytestvér segítségével pedig az egész család tartalék energiához jut egy kirándulás, vagy utazás alkalmával. 

A Supreme 10HD 22 x 65 x 92 mm-es méretekkel rendelkezik és tömege mindössze 200 gramm. A rajta elhelyezett összesen 4 csatlakozó között találunk egy microUSB portot, mely az akkumulátor feltöltését biztosítja, továbbá két USB Type A és egy USB Type C port is helyet kapott az eszközök feltöltéséhez. Egy időben két eszközt tudunk tölteni az akkumulátorról. A Supreme 20HD kicsit nehezebb és méretesebb, a 25x68x130 mm-es paraméterekhez 361 gramm tömeg párosul. Csatlakozók terén megegyezik a Supreme 10HD-val.  

A dizájn letisztult, inkább a belsőre koncentrált a gyártó. A beépített elektronika figyel a csatlakoztatott eszközökre, ezáltal a folyamat optimalizálásáram így alacsonyabb töltési hőmérséklet valósítható meg, ami hatással van az élettartamra. A litium-polimer telepeknek köszönhetően akár repülőútra is magunkkal vihetjük az akkumulátorokat. 

Ami az árakat illeti, a Supreme 10HD 6000 forintért, míg a Supreme 20HD 8000 forintért szerezhető be. 







Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: