valtozz-at-az-msi-kabalafigurajava-es-lepj-be-a-metaverzum-vilagaba

Változz át az MSI kabalafigurájává és lépj be a Metaverzum világába!

2022. augusztus 08. Fenes Kristóf Segédprogramok

Vezető gamer márkaként az MSI nemcsak a leginkább magával ragadóbb játékélmény nyújtja, de ezt az élményt szeretnék mindenhova kiterjeszteni. Az MSI örömmel jelentette be legújabb együttműködését az egyedülálló Animaze-zel. A Metaverzum felfedezéséhez egy avatárra is szükség van, erre pedig a legjobb megoldást az Animaze jelenti. Az MSI ezt az exkluzív Animaze szoftver mellékelésével teszi lehetővé. Változz át egyedi karaktereddé a konferenciaalkalmazásokban vagy éppen streamelés közben!

Az MSI laptopod mellé most ingyenes Animaze Plus előfizetés jár

Ha MSI laptopot használsz, szerencsés vagy! Nemcsak 2 exkluzív MSI avatárt használhatsz, beleértve Lucky-t, a sárkányt és a Mennydörgésmadarat, hanem egy 24 USD értékű, 6 hónapos Animaze Plus előfizetést is kapsz ingyen.

Kompatibilitás

Népszerű konferenciaalkalmazások, mint például a Google Meet, a Microsoft Teams, a Zoom, a Cisco Webex, a Discord, valamint a streaming alkalmazások, mint az OBS, az Xsplit és az NVIDIA Shadowplay egyaránt támogatják a digitális Animaze avatárokat.

MSI Meta-Ready laptopok

Az MSI legújabb laptopjai Meta-Ready tanúsítvánnyal érkeznek, ami garantálja a Metaverzum zökkenőmentes létrehozását vagy felfedezését. Az exkluzívan mellékelt Animaze szoftverrel egy lépéssel közelebb kerülhetsz a Metaverzumhoz.

Csatlakozz a Metaverzumhoz!

Az Animaze segítségével akár már ma csatlakozhatsz a Metaverzumhoz. Mindössze annyit kell tenned, hogy ellátogatsz az MSI promóciós weboldalára és letöltöd az Animaze-t.

https://www.msi.com/Landing/Animaze

Írta: Fenes Kristóf

Hasonló bejegyzések: