vertis-kern-strapabiro-telefon-az-overmax-muhelyebol/2014/05/20

Vertis Kern - Strapabíró telefon az Overmax műhelyéből

2014. május 20. Kocsis Bence Telefon

A Vertis Kern telefont fizikai munkát végzők számára találták ki. Legyen szó építkezésről, magaslati munkáról, vagy garázsban autószerelésről mindenhol megállja a helyét, hisz szinte mindennek ellenáll.

A Vertis Kern por és vízálló, melyet az IP67 minősítés támaszt alá. Emellett ütésálló burkolattal is el lett látva, így szinte megsemmisíthetetlen. A 2 colos 320 x 240 pixel felbontású kijelzőt és magát a telefont egy ütésálló gumiburkolat veszi körül, ami kétféle színösszeállításban kerül forgalomba. (narancssárga/ fekete és szürke/ fekete)

Amellett, hogy egy strapabíró telefon, a belső is említésre méltó. Dual-Sim készülék, azaz egy időben két darab telefonszámot is használhatunk (pl. céges és magántelefonszám). A Kern akkumulátora figyelemre méltó, hisz egyetlen töltéssel akár 18 napig is képes működni.

A telefon rendelkezik USB csatlakozóval, mely töltő, vagy headset csatlakoztatására alkalmas. Emellett Bluetooth is található benne, a bővíthetőségről pedig a MicroSD kártyaolvasó gondoskodik, mellyel 32 GB-ig bővíthetjük tárhelyünket.

A mai telefonoknál alapvető FM-rádió ebben az esetben is "tartozék" és az androidos telefonokbál található led-lámpa ebben az ersetben egy beépített zseblámpa formájában könnyíti meg a dolgunkat sötétben, ha valamit elveszítenénk.

A Vertis Kern július elején lesz elérhető, árát egyenlőre nem ismerjük.

Mechanik_nr5-6-2014_VertisKern_Overmax_PR2mini

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: