vezereld-a-geped-egy-erintessel-a-corsair-icue-nexus-companion-touch-screen-el

Vezéreld a géped egy érintéssel a CORSAIR iCUE NEXUS Companion Touch Screen-el

2020. július 14. Kocsis Bence Periféria hírek

A CORSAIR bemutatta új megoldását, az iCUE Nexus Companion Touch Screen-t, mely a CORSAIR iCUE szoftvert egy érintéssel képes kihasználni. Az eszköz kompatibilis a CORSAIR billentyűzeteivel és USB-n keresztül kommunikál a PC-vel, melynek segítségével kihasználható az iCUE szoftver, programozható makrókkal és valós idejű rendszerfelügyelettel. A 6 virtuális gomb több mint 200 funkciót képes kijelezni grafikák segítségével, számos személyre szabási lehetőséget nyújtva a felhasználóknak. Hőmérsékletek, frekvencia adatok, ventilátor sebességek, mind mind követhetők a kijelzőn, emellett számtalan parancs hozzáadására lehetőség van, mint például egy-egy játék elindítása. 

Minél több iCUE kompatibilis eszköz van a számítógépben, illetve rá csatlakoztatva, annál több funkciót érünk el az iCUE NExus segítségével. Billentyűzet, egér, headset állvány, memória, processzorhűtő, gépház RGB beállításait vehetjük át és állíthatjuk. 

A CORSAIR iCUE Nexus Companion Touch Screen két év garanciával érhető el 100 dolláros ajánlott fogyasztói áron. További információkért látogassatok el a gyártó oldaláraÍrta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: