Wind Top AP2021 az MSI-től

Az MSI továbbra is nagy hangsúlyt fektet az üzleti alkalmazásokra, így útjára indítja az új AP2021 Wind Top 20"-es All-in-One PC-t. Az AP2021 számos tervezési koncepciót és funkcionális eszközt tartalmaz, átfogó üzleti alkalmazásokkal kombinálva, hogy megfeleljen a kerekedelmi piac különböző területeinek és azok igényeinek. Multi-Touch funkciót integrálva az AP2021 kiváló felhasználói élményt nyújt. Harmadik generációs Intel® Core processzort használ, forradalmi számítási kapacitásával még hatékonyabb multi-taskingot tesz lehetővé. Ez a rendszer egy elfordítható pivot álvánnyal érkezik (opcionális), valamint a POS eszközeinket két COM porton keresztül csatakoztathatjuk hozzá, például vonalkód olvasók és számlázási rendszerek működtetésére. Mindent egybevéve az MSI AP2021 a legjobb eszköz személyes és napi irodai használatra. Európa szerte január közepén lesz elérhető a boltokban.

Üzleti alkalmazások széles skálája

Az MSI Wind Top AP2021 All-in-One PC széles skálájú ki- és bemeneti interfészel van felszerelve, hogy megfeleljen a felhasználói igényeknek különböző iparágakban és üzleti területeken. Két COM port támogatásával használható irodai/üzleti környezetben POS rendszerekhez, mint például szállodai bejelentkezés, 24 órás kisboltok, benzinkutak, luxus butikok fizető terminálja, stb. Ez a funkció teszi a wind Top AP2021 All-in-One PC-t ideális eszközzé széles üzleti környezetben, lehetőséget nyújtva, hogy lecseréljék a jelenlegi POS rendszereket. Átfogó ki- és bemenettel párosul az MSI Super Charge technológia, amely lehetővé teszi az USB porton keresztüli töltést, a számítógép kikapcsolt állapotában is. USB 3.0 csatlakozón keresztül történik, ami 10x javulást jelent az adatátviteli sebességnél. Ezekkel a képességekkel felvértezve kielégítenek minden üzleti szükségletet, ami egy AIO géptől elvárható, legyen az egy prezentáció bemutatása egy tárgyaláson, kijelzőkénti használat üzlethelyiségben vagy gyors adattovábbításra való felhasználat nagy felbontású és méretű tartalmaknál.

Elfordítható állvány és auto-rotációs funkció

Annak érdekében, hogy az MSI Wind Top AP2021 All-in-One PC egységesen megfeleljen különböző iparágak igényeinek, most egy még hatékonyabb elfordítható álvánnyal kapható (opcionális). Ez az állvány magas fokú rugalmasságot biztosít, mivel a forgócsapjainak köszönhetően mindkét irányba elforgatható, valamint a szöge ill. magassága is egyszerűen állítható, akár az asztalhoz viszonyított merőleges állapotban is. Az AP2021 magába foglalja az automata elforgatás funkciót is, ami az okostelefonokban is megtalálható ill. egyes tablet PC-ken is. A képernyő elfordításával a kép is automatikusan fordul, hogy megfeleljen a képernyő új pozíciójának, anélkül, hogy ezt manuálisan kellene állítgatnunk. Praktikum és kényelem szempontjából jelentős előrelépés.

AP2021 Műszaki adatok

Model MSI Wind Top AP2021
CPU Intel® Pentium® G2020 / Core i3 3220 Processor
OS Genuine Windows 7 Home Premium 64 bit
Kijelző 20" LCD Panel LED Backlight (1600 x 900) Multi-touch (For Win 7)
Chipszet Intel® H61
Grafika Integrated Intel® HD Graphics
Memória 4GB DDR3, 1333 MHz, (4G*1), Maximum 8GB
HDD 500GB 3.5” SATAII
Wireless 802.11 b/g/n WiFi
ODD DVD Super Multi
Kártyaolvasó 4-in-1(SD, XD, MMC, MS)
Csatlakoztathatóság Side: USB3.0x2, 4-in-1 Card Reader, Power
Back: Mic in x1, Headphone out x1, USB2.0 x4, HDMI out x1, RJ45x1, COM Port x2
Kamera 1 megapixel (Win 8); 0.3 megapixel (Win 7)
TV Tuner Optional (PCI-E interface)
Billentyűzet/Egér USB Keyboard/Mouse
Falra szerelhető Support standard VESA Wall Mount, optional wall mount kits
Méretek / Nettó súly 495mm* 395mm* 91mm  /  7.33kg
Táp 90W

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: