windows-10-104-telepites-masodpercenkent/2015/07/31

Windows 10 - 104 telepítés másodpercenként

A Microsoft új operációs rendszerét, a Windows 10-et Sydney-től New Yorkig már milliók használják. A frissítés lehetősége még mindig nem adatott meg mindenkinek, hisz a készítők azt szeretnék, hogy aki frissít, annak ne kelljen fél napokat várni a telepítőcsomag letöltésére.

Az első 24 órában a Windows 10 már több mint 14 millió eszközön indította újta a rendszert, bár ebbe beletartozik körülbelül 5 millió "Insider" felhasználó. Ez a 9 millió felhasználó annyit jelent, hogy másodpercenként 104-el gyarapodik a Windows 10 tulajdonosok tábora, amibe ternmészetesen a tiszta telepítés és a frissítés is beletartozik. A 104-es szám azért is figyelemre méáltó, hisz a Microsoft eredetileg 16 frissítést tervezett másodpercenként.

windows

A frissítés továbbra is éjjel-nappal fut és a Microsoft türelmet kér azoktól, akik a foglalás ellenére még mindig nem tudnak hozzáférni az új operációs rendszerhez. Aki nem tudja kivárni a "frissítésre való meghívást" az látogasson el a Microsoft oldalára, Ahol a 32 és 64 bites változat is elérhető frissítés illetve USB-re másolható / DVD-re írható ISO formájában.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: