zalman-alpha-36-egyedi-folyadekhutes-a-legujabb-processzorokhoz

Zalman Alpha 36 – Egyedi folyadékhűtés a legújabb processzorokhoz

2023. augusztus 10. Herczeg Balázs Hűtés hírek

A Zalman Alpha 36 egy modern AiO (All-in-One) processzorhűtő, amelyet innovatív kialakítása különböztet meg a hasonló méretű társaitól. A gyártó innovatív túlterhelés-megelőző rendszert alkalmazott a hűtőfolyadék be- és kiáramlásának három útvonalra történő szétválasztásával. Ez a megoldás a hűtés maximális hatékonyságát és a biztonságos működést hivatott biztosítani.

Az innovatív tervezés mellett az egyedi dizánfilozófia is visszaköszön. Érdemes figyelmet fordítani a szivattyúfedélre, amelyet úgy alakítottak ki, hogy 360 fokban elforgatható legyen. A felhasználó így a radiátort az általa választott pozícióba szerelheti és később hozzá igazíthatja az RGB világításos fedelet. A vizuális kérdéseknél maradva, lehetetlen nem megemlíteni az exkluzív ARGB design által biztosított látványos megvilágítást, mely természetesen személyre is szabható.

A Zalman Alpha 36 hűtés egyéb jellemzői közé tartozik a PWM-vezérlő, amely lehetővé teszi a ventilátorok fordulatszámának szabályozását, valamint a gumipárnák, amelyek minimalizálják a rezgéseket. A gyártó azzal is büszkélkedhet, hogy a kábelezés tartós, fonott borítást kapott, amely ellenáll a hőmérséklet-ingadozásoknak és a nagy nyomásnak. Az új Zalman Alpha 36 ráadásul kompatibilis a legújabb AMD és Intel foglalatokkal (AM5 / LGA 1700), tehát hosszú távra tervezhetnek a felhasználók és egy felsőkategóriás, modern processzorhoz szerelhetik fel.

A Zalman Alpha 36 már elérhető Magyarországon.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: