zalman-archer-wireless-gamer-headset

Zalman Archer – Wireless gamer headset

2022. február 27. Herczeg Balázs Periféria hírek

Az új Zalman Archer vezeték nélküli gamer headset a kényelem és a sokoldalúság példaképe. A 7.1-es hangzásvilág mellett PC, Mac, valamint PlayStation 5 és Xbox konzol támogatással is rendelkezik.

Az Archer headset (ZM-HPS700) tervezése során Zalmant egy manó fülének formája ihlette, ami különösen jól látható a kétszínű változatban. Az új modellt konfigurálható fejpánttal látták el, amely képes igazodni a felhasználó fejének formájához és méretéhez. A fülpárnák puha, lélegző anyagból készültek, amely ellenáll a szakadásnak. Mindez a headset kis súlyával (290g) kombinálva rendkívüli kényelmet biztosít, még hosszú játékmenetekben is.

A számítógéppel vagy konzollal való kommunikációhoz a Zalman Archer egy 2,4 GHz-es USB-adót használ, amelynek hatótávolsága akár 10 méter is lehet. A termék 50mm-es vezetőkkel van felszerelve és 7.1-es térhangzással is rendelkezik. Sőt, a felhasználók választhatnak egyet a három professzionális hangmód közül (játék, zene és élő), a headsetbe épített LED pedig tájékoztat az aktuálisan kiválasztott módról.

A vezérlőgombok a headset bal oldalán találhatóak, így a hangerőszabályzó, a mikrofon aktiváló és a LED értesítések is itt találhatóak. A töltést szolgáló USB-C portot a jobb oldalra helyezték a mérnökök, a modern és sokoldalú csatlakozónak köszönhetően pedig bárhol könnyen feltölthető a 100mAh-s akkumulátor.

A maximális töltöttség 150 perc alatt érhető el töltőtől függően. Az üzemidő terén akár 12 órányi aktív használatot is biztosíthat az új Zalman Archer headset. A lecsatolható, gömbkarasztikájú mikrofonnak köszönhetően a kommunikáció tiszta és pontos lesz.

A Zalman Archer (ZM-HPS700W) headset fekete-fehér és fekete színekben lesz elérhető a piacon.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: