zalman-i3-neo-tg-a-stilus-es-megfizethetoseg-talalkozasa

Zalman i3 NEO TG - A stílus és megfizethetőség találkozása

2023. július 17. Fenes Kristóf Gépház hírek

A Zalman nemrég bővítette kínálatát az i3 NEO TG számítógépházzal, amely első pillantásra elegáns dizájnjával és igen gazdag felszereltségével tűnik ki, ráadásul a takarékosabb vásárlókat igyekszik megcélozni.

A Zalman i3 NEO TG egy ATX Mid-Tower ház, amely ATX, mATX és Mini-ITX alaplapok befogadására alkalmas, tehát szinte mindenki számára megfelelő választást jelent. Méreteit tekintve 415 x 219 x 484 milliméterről beszélhetünk, súlya pedig 5,8kg. Ezt a modellt elsősorban az átlátszó edzett üveg előlap különbözteti meg a hasonló árkategóriás versenyzőktől, amelyen keresztül a három előre beszerelt, 120mm átmérőjű ARGB Infinity Mirror ventilátor is jól látható. Mi több, a ház hátuljában egy negyedik ARGB Infinity Mirror ventilátort is találhatnak a felhasználók, így a hűtéssel és a stílusos belsővel már biztosan nem lesz probléma.

A ház oldalán is egy 3mm vastagságú edzett üvegből készült oldallap található, amely gyors rálátást és könnyű hozzáférést a ház belsejéhez biztosít az alkatrészekre. A Zalman i3 NEO TG nem kevesebb, mint három mágneses porszűrővel rendelkezik: felül, alul és elöl, így az alkatrészek példaértékű por elleni védelmével is büszkélkedhet. Funkcionális I/O panel is került a fedélzetre, három USB portal, melyből kettő a 3.0-s szabványt is támogatja.

Belsejében négy további ventilátor, három radiátor (akár 360mm-es az előlapon) és akár öt darab 2,5"-os SSD adathordozó helyezhető el. Ami az alkatrészeket illeti, a felhasználó legfeljebb 162mm magas CPU-hűtőt, legfeljebb 355mm hosszú grafikus kártyát és legfeljebb 210mm hosszú tápegységet szerelhet be.

A Zalman i3 NEO TG már elérhető Magyarországon fehér és fekete színekben.

Írta: Fenes Kristóf