zalman-karacsonyi-ajandekotletek

Zalman karácsonyi ajándékötletek

2019. december 16. Herczeg Balázs Gépház hírek

Nagyon közeleg sokak kedvenc ünnepe, a karácsony, melynek egyik legnagyobb gonddal járó része az ajándékozás, hiszen mindenki szeretné a lehető legjobb és leghasznosabb ajándékot megtalálni a szerettei számára. A Zalman összeállított egy rövid listát azoknak, akik egy PC-s gamernek vagy egy laptop tulajdonosnak néznének hasznos kiegészítőket.

Tavaly az egyik legnagyobb figyelmet a Zalman K1 számítógépház kapta, mely jó eséllyel pályázik egy újabb Zalman klasszikus címre, hiszen rendkívül baráti áron kínál modern megjelenést és RGB világítást. Az RGB világítás a ház elején, az előlapon körbefutva különleges látványt nyújt, mégsem tolakodó. A csomagban pedig egy hátsó, 12 centiméteres RGB ventilátor is helyet kapott, mely összhangban van az előlappal és megfelelő hűtést biztosít a legkomolyabb hardvereknek is.

Sokan keresnek egy megfizethető, megbízható és kényelmes headsetet, mely munkában, multimédiában és játék közben is helyt tud állni. A Zalman HPS500 pont ezeket az igényeket szeretné kielégíteni, hiszen ergonomikus dizájnt, kényelmet, kategóriájában kimagasló hangminőséget és megbízhatóságot kínál a felhasználóknak.

A headset mellett az egér a játékosok másik kedvenc perifériája, a Zalman GM7 pedig egy kiváló ár/érték arányú megoldás, mely a fiatal játékosokat bevezetheti a profi perifériák világába. A 12 000 DPI-s, csúcskategóriás PMW3360-as szenzorral rendelkező GM7 az Omron kapcsolókkal egy tökéletes fegyver. A riválisok nagyjából 2-3x ennyiért kínálnak ilyen felszereltségű rágcsálót, mellyel hosszú távon biztosíthatjuk a tökéletes célzást.

A Zalman K1 18 000 Ft alatt szerezhető be, a HPS500 headset 4000 Ft alatt kapható, míg a GM7-es csúcsegér már 8000 Ft alatt megvásárolható a hazai boltokban.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter