zalman-kiegeszitok-a-karacsonyfa-ala

Zalman kiegészítők a karácsonyfa alá

2022. december 08. Herczeg Balázs Hardver Hírek

A legnépszerűbb karácsonyi kívánságok között valószínűleg idén is ott lesznek a különféle PC-s hardverek, kiegészítők és gamer termékek, a Zalman termékei pedig több szempontból is ideális választást jelenthetnek. A népszerű gyártó ugyanis híres a remek ár/érték arányáról, vagyis úgy lephetjük meg magunkat vagy szeretteinket egy új RGB-s hűtővel, egy gamer headsettel vagy egy számítógépházzal, hogy az nem terheli meg igazán a pénztárcánkat. A Zalman idén is számos akcióval készül az ünnepi szezonra, melyek számos népszerű áruház virtuális polcain megtalálhatóak lesznek az év egyik legfontosabb ünnepe előtt.

Ha a legújabb processzorokban és grafikus kártyákban gondolkodik valaki egy új konfiguráció összeállításakor, akkor érdemes lehet egy modern, jól felszerelt számítógépházzal párosítani őket. A Zalman Z8 az egyik legfrissebb számítógépház a piacon. Mágneses felső porszűrővel rendelkezik, edzett üveg oldallapján keresztül meg lehet csodálni az új hardvereket és a háromdarab RGB-s ventilátor mellé leginkább már csak egy jó Zalman hűtés kell a processzorhoz. A Zalman Reserator 5 család például fehérben és feketében is elérhető, így az RGB fényekkel kiegészítve minden konfigurációhoz illő folyadékhűtést kínál kettő vagy akár három ventilátorral. Ha a léghűtés a preferált, akkor a Zalman CNPS16X egy kiváló választás lehet.

Sokan keresnek egy megfizethető, megbízható és kényelmes headsetet, mely munkában, multimédiában és játék közben is helyt tud állni. A Zalman ZM-HPS700W pont ezeket az igényeket szeretné kielégíteni, hiszen ergonomikus dizájnt, kényelmet, kategóriájában kimagasló hangminőséget és megbízhatóságot kínál a felhasználóknak. Ráadásul a 2,4GHz-es vezeték nélküli technológia mindennapi kényelmet biztosít, a sokoldalúságot pedig garantálja, hogy a ZM-HPS700W a PC-k mellett Apple termékekkel, valamint Playstation és Xbox konzolokkal is kompatibilis.

A headset mellett az egér a játékosok másik kedvenc perifériája, a Zalman GM7 pedig egy kiváló ár/érték arányú megoldás, mely a fiatal játékosokat bevezetheti a profi perifériák világába. A 12 000 DPI-s, csúcskategóriás PMW3360-as szenzorral rendelkező GM7 az Omron kapcsolókkal egy tökéletes fegyver.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: