zalman-zm-lf120-z-sync-tokeletes-fenyek-egy-csomagban

Zalman ZM-LF120 + Z-SYNC – Tökéletes fények egy csomagban

2020. június 10. Herczeg Balázs Hűtés hírek

Az RGB ventilátorok manapság már igen elterjedtek, viszont a felhasználók számára sokszor nem egyértelmű, hogy a kívánt dizájn elérésez pontosan mire is van szükségük. A ventilátorok mellett például nagyon hasznos lehet egy dedikált vezérlő, hiszen a számítógépházak vagy az alaplapok esetleg nem tudják megfelelően vezérelni az adott mennyiségű és minőségű RGB LED ventilátorokat.

A Zalman hosszú évek óta kínál saját tervezésű, magas minőségű RGB-s ventilátorokat, illetve a megfizethető és közkedvelt számítógépházaikban is alapfelszereltségként kínálják őket. A ZM-LF120 az egyik legjobb megoldás a piacon, melyhez egy dedikált Zalman Z-SYNC vezérlő is készült. Mindezt most egy csomag keretein belül kedvezményes áron szerezhetik be a PC építők. A csomag 3db ZM-LF120-as ventilátort és a velük tökéletesen együttműködő Z-SYNC vezérlőt tartalmazza, így a felhasználóknak már másra nem lesz szükségük.

Elegáns és művészies dizájn
A ventilátorház dizájnja minimalizálja a rázkódást a csillapító struktúrán keresztül a gyűrűs dizájnban. Ez maximalizálja a LED szórást, ami prémium fényhatást nyújt.

A ZALMAN eredeti LED dizájnja szélesebb és fényesebb LED hatást nyújt minden irányban.
A HB-LED maximális fényességet nyújt a gyűrű és a forgórész számára.

"Ultrahangos hegesztéssel" készült. Kisebb ház nagyobb forgórészű ventilátorral
Az első gyűrűs ventilátor, amely használja az "ultrahangos hegesztés" technológiát a ház vastagságának minimalizálása érdekében. Ez a technológia több mint 105 mm-es forgórészt tesz lehetővé.

Alaplapi címezhető RGB LED szinkronizáció támogatása
A ZALMAN Z-SYNC címezhető RGB sokféle módot és hangolási effektet támogat, hogy élénkebbé tegye új játékgépét.

Hosszú élettartamú EBR csapágyazás
Az EBR csapágyazás fejlettebb abban, hogy megelőzi a por bejutását a csapágyházba, és csaknem zajtalan működést tesz lehetővé, ez olyan terméket eredményez, ami tovább és csendesebben hűti a PC-jét.

Optimális felhasználói élmény PWM vezérléssel
A PWM automatikusan beállítja a ventilátor sebességét a felhasználó környezeti zajszintjének függvényében, hogy optimális teljesítményt nyújtson.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: