zowie-fk1-a-letisztult-megbizhato-gamer-eger/2014/06/27

Zowie FK1 - a letisztult, megbízható gamer egér

2014. június 27. Kocsis Bence

A Zowie márkanév 2008-ban jött létre abból a célból, hogy létrehozza a játékosok számára a legjobb, leghasznosabb perifériákat. A gyártó a mai napon bejelentette legújabb gamer egerét az FK1-et, mely a letisztult dizájn mellett arra összpontosít, hogy kompromisszumok nélküli játék-teljesítményt biztosítson, mely a kiváló műszaki megoldásoknak köszönhető.

Egy gamer egér legfőbb ismérve a kényelem, hogy órákon keresztül tartó játék alatt sem fáradjon el a játékos keze, valamint az, hogy az egér a kritikus pillanatokban azonnal át tudja vinni a játékos által küldött reakciót. A kényelemről a kétkezes kialakítás gondoskodik, így a bal és jobbkezesek sem kerülnek hátrányba. Az Avago 3310 érzékelővel ellátott FK1-en négy előre programozott DPI beállítás található, így a játékos 400, 800, 1600 és 3200 DPI között választhat annak megfelelően, milyen gyors, vagy precíz mozgásra van szüksége. Emellett az USB frissítési frekvencia is állítható 125, 500 és 1000 Hz között.

zowie_FK1_3

Az egyik fontos jellemzője az FK1 gamer egérnek az alacsony lift off távolság, melyet a fejlesztő csapatnak sikerült 1,5-1,8 mm-ig levinni. Így ha játék közben az egeret felemeljük, hogy az egérpad közepére visszategyük, emelés közben nem viszi át a mozdulatot a játékba. A gyártó filozófiája az a perifériák fejlesztése során, ha a játékosok teljesítményét csak egyetlen %-al már meg tudják növelni, már megérte a sok munka. Az intelligens Zowie Fk1 gamer egér 18 ezer forint környékén kerül a boltok polcaira.

zowie_FK1_2

forrás: Caseking sajtóanyag

logo-zowie

 

Írta: Kocsis Bence