ak-racing-rush-series-a-kenyelem-es-a-stilus-jegyeben/2015/03/26

AK Racing - Rush Series, a kényelem és a stílus jegyében

2015. március 26. Kocsis Bence Játék Hírek

Az AK Racing bemutatta Rush Series székeit, melyek kék, barna, vörös és fehér színben készültek. A Rush Series magas minőségű PU (poliuretán) műbőrborítást kapott, a csíkos mintázat stílusos, de nem hivalkodó és nagyon kényelmes. Ezek a prémium forgószékek többek egy egyszerű irodai forgószéknél, hisz  hihetetlenül kényelmesek, jó testtartást biztosítanak a hajlított háttámasznak köszönhetően, a nyaki részen pedig a versenyülésekhez hasonló szellőzők találhatók, így a fejnek is kényelmes helye van akár hosszú órákon át tartó játék után is.

AKRACING Rush Gaming Chair - schwarzblau_1 AKRACING Rush Gaming Chair - schwarzbraun_1
AKRACING Rush Gaming Chair - schwarzrot_1 AKRACING Rush Gaming Chair - schwarzweiß_2
.

A szék mintázatát és kinézetét sportkocsik ihlették. Állítható az ülésmagasság, a háttámla dőlésszöge, ami szimulátorozásnál a legkényelmesebb pozíció beállításához elengedhetetlen. A szék előre, hátra billenthető, rugózik, de fix állásra is van lehetőség. Rush Series székei 5 darab kereket kaptak, amik az acél szerkezetnek köszönhetően nagyon strapabíróak. A kényelemért a kiváló minőségű műbőrbőr szövet alatt található habszivacs gondoskodik, mely minden használat után visszanyeri az eredeti formáját, így idő elteltével nem süpped be, nem válik kényelmetlenné, mintha az ember egy fapadon ülne.

A minőséget persze meg kell fizetni, ugyanis a AK Racing Rush Series székeken 300 eurós árcédula figyel, ami sokaknak riasztó lehet, de a kényelemért semmi nem lehet drága. A gyártó az EU-n belül mindössze 9,95 euróért a kapunk elé görgeti a csodaszéket.

Írta: Kocsis Bence