a-benq-photovue-sw321c-a-vilag-elso-monitora-amely-megszerezte-a-tuv-rheinland-tanusitvanyt

A BenQ PhotoVue SW321C a világ első monitora, amely megszerezte a TÜV Rheinland tanúsítványt

2022. december 29. Fenes Kristóf Monitor

A BenQ, mint a nemzetközileg elismert, digitális életstílus eszközök gyártója, bejelenti, hogy a PhotoVue SW321C monitora, a világon elsőként megkapta a TUV Rheinland tanúsítványát a kiemelkedő csillogás- és tükröződés-mentes teljesítményéért, garantálva a professzionális eredményt a fotósok és videószerkesztők számára.

" Az A.R.T. panel használatával, amely kiérdemelte a TÜV Rheinland tanúsítvány, a BenQ SW321C az első monitor, amely olyan kijelzőkkel látja el a szakembereket, amelyek kiküszöbölik a csillogást és a tükröződést, így szimulálják a papír textúrájú vizuális élményt a képernyőn" – mondta Conway Lee, a BenQ Corporation elnöke. „Továbbá a BenQ exkluzív megoldásával, a Paper Color Sync szoftverrel, a képernyőtől a nyomtatásig terjedő színkonzisztencia érhető el."

Az AU Optronics, mint vezető panelgyártó, fejlesztette ki az A.R.T. panelt, amely valósághű és kristálytiszta látványt nyújt, exkluzív felületi bevonattal és tükröződésgátló tulajdonságokkal rendelkezik a szem védelme és kényelme érdekében, változó környezeti fényviszonyok mellett. Következésképpen, az A.R.T. elsőként kapott tükröződésmentes tanúsítványt a TUV Rheinlandtól, a biztonsági tesztelés és tanúsítás terén a világ legjelentősebb szaktekintélyétől.

Számos szigorú nemzetközi szabályozáson, többek között a képernyő felületkezelésén, a tükröződésen és a tükrözésvizsgálaton alapuló TUV Rheinland tükröződésgátló tanúsítványa teljeskörűen elismeri az SW321C kiváló környezeti kontrasztarány (ACR) teljesítményét, amely professzionális képminőséget és színkontrasztot biztosít erős megvilágítás és változatos környezeti fényforrás mellett.

A BenQ SW321C már évek óta a legnépszerűbb professzionális fotósok és videószerkesztők monitorai közé tartozik. A BenQ SW321C exkluzív AQCOLOR technológiával rendelkezik az ipari szabvány színteljesítményhez, szakszerűen kalibrált képernyő-egységességgel és színkonzisztenciával, amely tökéletes platformot biztosít a pontos képszerkesztéshez és a nyomtatott fényképek megbízható reprodukciójához.

A mai professzionális színkritikus monitorokat továbbfejlesztve az SW321C már az A.R.T. panelt alkalmazza, hogy papírszerű képernyőhatást hozzon létre, amely a BenQ Paper Color Sync szoftverrel együtt biztosítja, hogy a fényképek gyakorlatilag ugyanúgy nézzenek ki a képernyőn, mint papíron.

A színkonzisztencia megteremtése révén a fotósok és videósok számára a legnagyszerűbb kreatív élményeket kínálva, valamint a papír textúráját a képernyőn szimulálva, a Paper Color Sync funkcióval pedig a pontos nyomatokat megteremtve, a BenQ az A.R.T. panel az összes közelgő SW modellben megjelenik, amellyel az ipari szabványon túlmutatóan, páratlan színteljesítmény érhető el.

Írta: Fenes Kristóf