a-thermaltake-bemutatja-a-pacific-cl360-max-d5-kemenycsoves-vizhuto-rendszert

A Thermaltake bemutatja a Pacific CL360 Max D5 keménycsöves vízhűtő rendszert

2019. június 06. Herczeg Balázs Hűtés hírek

A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka - a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén-, bemutatta a Pacific CL360 Max D5 keménycsöves vízhűtő rendszert a COMPUTEX 2019-en. A Pacific CL360 Max D5 egy kiváló minőségű kombinált készletet tartalmaz, amely a TT RGB PLUS szoftverrel vezérelhető; valamint támogatja a Razer Chroma és az Amazon Alexa Voice szolgáltatásokat is. A készlet tartalmazza a Riing Duo 12 RGB hűtőventilátort, a Pacific W5 RGB CPU vízblokkot, a Pacific PR22-D5 Plus szivattyú és kiegyenlítőtartály kombót, a Pacific CL360 Plus RGB radiátort, egy üveg T1000 Pure Clear hűtőfolyadékot, nyolc C-Pro G14 PETG 16mm OD tömörítést, nyolc V-Tubler PETG csövet és egyéb tartozékokat.

A Pacific CL360 Max D5 vízhűtő készleteket a PC DIY szakembereknek gondosan válogatott alkatrészekből rakták össze, amelyek ideálisak mind a kezdő építők számra, akiket a piacon lévő kiegészítők széles választéka összezavarhatja, vagy a haladó szinten lévő, kiváló minőségű alkatrészeket kereső profiknak.

Elérhetőség, garancia, kompatibilitás és árazás

Az új Thermaltake Pacific CL360 Max D5 Water Cooling Kit már elérhető a Thermaltake kiskereskedelmi partnereinél és forgalmazóinál. A termékek kétéves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A naprakész árazásért kérjük, látogassa meg a Thermaltake weboldalát, vagy vegye fel a kapcsolatot a helyi Thermaltake értékesítési vagy PR képviselettel.

A Thermaltake hivatalos weboldalai:

  • A Thermaltake hivatalos weboldala:

http://www.thermaltake.com

  • Thermaltake Tt közösség:

http://community.thermaltake.com/

  • Thermaltake termék-videók:

http://www.youtube.com/user/Thermaltakereview

  • Thermaltake Facebook oldal:

https://www.facebook.com/ThermaltakeInc

  • Thermaltake magyar Facebook oldal:

https://www.facebook.com/ThermaltakeHungary

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: