az-asus-bemutatta-tuf-gaming-es-dual-geforce-rtx-3060-ti-grafikus-kartyainak-gddr6x-valtozatat

Az ASUS bemutatta TUF Gaming és Dual Geforce RTX 3060 Ti grafikus kártyáinak GDDR6X változatát

2022. november 19. Kocsis Bence Videokártya hírek

Az ASUS bejelentette TUF Gaming Geforce RTX 3060 Ti és Dual Geforce RTX 3060 Ti grafikus kártyáinak új verzióját, melyek már GDDR6X memóriával rendelkeznek a nagyobb teljesítmény érdekében. AZ NVIDIA Geforce RTX 3060 Ti harmóniát teremt az ár és teljesítmény között, így vágott bele az ASUS a továbbfejlesztésbe. A GDDR6X memória tovább növeli az RTX 3060 Ti teljesítményét, így még az előző generáció is tud újat mutatni. Ezen felül bemutatásra került egy új Geforce RTX 3060 is, mely 8 GB GDDR6 memóriával rendelkezik.


Az ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 Ti 8 GB GDDR6X ugyanazzal a triple Axial Tech ventilátor dizájnnal rendelkezik, mint elődje, valamint tömör hátlappal, 2,7 slot kialakítással. A robosztus, katonai minőségű kondenzárorokat ASUS Auto-Extreme gyártási technológiával forrasztják a nyomtatott áramköri lapkára, biztosítva a precíz illeszkedést, az emberi hibákat kiküszöbölve. Ezen felül a TUF Gaming grafikus kártyákat 144 órás teszt alá vetik, annak viszgálatára, hogy kiérdemlik e a TUF nevet. 

A kisebb méretű kártyák kedvelőinek tökéletes választás lehet az ASUS Dual Geforce RTX 3060 Ti 8GB-os kártya nagy sebességű GDDR6X memóriával. Ahogy a neve is mutatja, egy két ventilátoros megoldásról van szó, így a teljes kártyahossz jóval rövidebb, így kiválóan kompatibilis a számítógépházak széles palettájával. A sokoldalúságot tovább fokozza a két slotos kialakítás. Ezekhez a modellekhez csatlakozik a Geforce RTX 3060 8 GB GDDR6-os változata, egy télies hangulatú burkolattal.


Írta: Kocsis Bence