fifa-20-ultimate-team-milyen-csapatot-rakjunk-ossze-a-la-liga-bol

FIFA 20 Ultimate Team: Milyen csapatot rakjunk össze a LA LIGA-ból?

2019. október 11. Kocsis Bence PC hírek / Konzol hírek

Bizonyára sokan vagytok úgy, hogy a sok-sok lejátszott meccsel és a néhány szerencsés pakk nyitással összekuporgatott coin-t szeretnétek olyan játékosokra költeni, melyek megérik a pénzüket. Az EA ugyanis nem minden esetben következetes, hisz nem mindig a magasabb Rating jelent nagyobb tudást adott esetben. A FIFAUTeam elkészítette a fő bajnokságok játékosállománya alapján azt a felhozatalt, melyekből érdemes lehet szemezgetni, ha a piacra tévedünk.

Kapusok:

A La Liga két legjobb kapusa Ter Stegen és Oblak és még alternatíva Real fronton a mostanában sokat bakizó Courtois is. Ebben az esetben 50-60 ezer coin (PC) környékén kapjuk meg a legjobb kapusokat. 

Védők:

Belső védők:

Piquet nem hiába nem szerepel a listában, hisz a Barcelona védője iszonyat lassú, ez az árán is meglátszik. Helyette viszont csapattársai, Umtiti és Leglet lehet alternatíva, valamint Real fronton Varane és Sergio Ramos. Kicsit kisebb összegért egy nagyon jó képességű középső védő Militao is beszerezhető, aki gyors, jól védekezik és viszonylag erős a fizikuma.

Jobboldali védők:

Itt is Real és Barcelona uralom van, véleményem szerint erre a posztra Carvajal , vagy Semedo a legjobb választás, de kevesebb pénzből Odriozola is nagyon jól elvégzi a feladatát. 

Baloldali védők:

Bal oldalon ott van Marcelo és Jordi Alba, de mindenképp számolni kell a Real Madrid játékosával, Mendy-vel, hisz az alacsony Rating ellenére közel van Jordi Alba képességéhez, fizikumban pedig még rá is ver. 

Középpálya:

Védekező középpályások:

Ezen a poszton Casemiro a befutó, de ha kicsit jobban megnézzük a Celta játékosa Yokuslu is közel hasonló képességekkel bír. Innen is látszik, nem mindig a Rating a mérvadó, vannak elrejtett kincsek a játékban. 

Támadó középpályások:

CAM-ben ISCO a befutó, de Fekir is nagyon jó mutatókkal rendelkezik. Aki olyan játékstílust követ, ahol nem a sebesség a legfontosabb, akkor James Rodiguez a legjobb választás, hisz iszonyat jó lövő technikája van és a passzoknál sem jön zavarba. 

Klasszikus CM:

Itt természetesen Modric és De Jong az elsődleges ajánlat, de persze nincs mindenkinek rá keret, így Saul, Vidal és Rakitic is jó alternatívák. Vidal érdekes lap, hisz tavaly 85-ös Rating jellemezete a játékost, de az idei 84-es lapja jobbra sikerült mont a FIFA 19-es. 

Támadók:

ST / CF:

A liga legjobb támadója kétséktelenül Griezmann, akit Suarez követ. Van egy érdekes lap, melynek tulajdonosa Inaki Williams a Bilbao csatára, 94-es sebessége kiemelkedő a spanyol liga támadói közül és a többi mutatóban is felveszi a versenyt, véleményem szerint itt az EA nem hozta össze a Ratinget és a képességeket. Ez persze meg is látszik, hisz Williams piaci értéke 25-30 ezer coin (PC).

LW / LM / LF:

Bal oldalra mindenki Hazard-ot álmodja meg, persze árát csak kevesen tudják kipengetni, 600 ezer coin alatt meg sem mutatják. Talán Guedes lehe az, aki képes elfeledtetni a belga csillag hiányát a csapatunkból, vagy sebessége alapján akár a brazik Vinicius Jr. is szóba jöhet. 

RW / RM / RF:

A jobb oldal Messi birodalma, de ára Hazard kétszerese. Ott van még Gareth Bale is, aki bár sokat romlott a FIFA 19 óta még mindig nagyon jó. Aki igazán megéri a pénzt az Demélé, a fizikumot leszámítva minden mutatóban a posztjára született, ára 90 ezer coin körül mozog. Akinek ez sok lenne, ott van a két madridi, Koke és Correa, 

A képek forrása: fifauteam.com

Írta: Kocsis Bence