jatek-megjelenes-korkep-marciusaprilis/2014/03/02

Játék-megjelenés körkép - március/április

2014. március 02. Kocsis Bence

Mai cikkünkben egy kicsit előre tekintünk, megnézzük hogy a márciusban és áprilisban milyen játékokra számíthatunk. Sok cím érkezik az elkövetkezendő két hónapban melyek között találkozhatunk PC-re, konzolokra, mobil eszközökre megjelenő játékokkal, de lesz köztük jó néhány multiplatform cím is, így azok mindenki számára elérhetőek lesznek.

Március 4-én érkezik PC-re, PS3-ra és iOS-re a The Walking Dead: Season Two - Episode 2 , melynek első epizódjáról egy tesztet is készítettünk. Ugyanezen a napon vehetik a PC tulajdonosok kezükbe a Tower of Guns nevű játékot. Március 6-án a South Park rajongók örülhetnek, hisz érkezik a South Park The Stick of Truth PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

south_park

Március 13-án érkezik a Titanfall PC-re, Xbox One-ra és Xbox 360-ra. A PC tulajdonosok kössék fel a gatyájukat, mert a hírek szerint a maximális (Insane) textúra beállításához optimális FPS esetén 3 GB grafikus memóriára lesz szükség. Megjegyezném, hogy nekünk ezt a sztereotípiát egy 2 GB-os GTX 770-el sikerült megcáfolnunk.

titanfall

Men of War: Assault Squad 2 március 14-én érkezik, kizárólag PC-re, mely egy izgalmas kis háborús stratégiai játéknak ígérkezik. Március 24-én érkezik a Deus Ex: The Fall PC-re és emellett az Android és iOS tulajdonosok is megvásárolhatják. Még ezen a napon, azaz március 25-én egy jól hangzó név válik elérhetővé, a Diablo 3: Reaper of Souls, melyet a PC, PS3, PS4 és Xbox 360 tulajdonosok nyüstölhetnek majd. A Warhammer 40.000: Storm of Vengeance március 27-én érkezik PC-re, Android-ra és iOS-re.

Az április 1 a játék piacon nem ismer tréfát, hisz érkezik az Age of Wonders 3 PC-re, mely egy körökre osztott háborús stratégiai játék. Április 2-án érkezik a Batman: Arkham Origins Blackgate Deluxe Edition PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, PS Vita-ára, Wii U-ra és 3DS-re. A "Gyűrűk Ura" játékok mostanában hanyagolva lettek, de szerencsére itt van a LEGO "sorozat" mely elhozza nekünk április 4-én a LEGO The Hobbit játékot szinte az összes elérhető platformra, természetesen PC-re is.

age_of_wonders_3

Április 4-én érkezik még "egy" The Elder Scrolls Online is, mely egy, az  Elder Scrolls sorozat alaplaira építkező online játék lesz. A játékot a PC, PS4 és Xbox One tulajdonosai játszhatják majd. Az április 8-án érkező  horror-kaland Daylight-ra csak a PS4 tulajdonosok várhatnak.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BfSKfoCsgXc[/youtube]

Újabb LEGO játék érkezik április 10-én, mely a multiplatform a The LEGO Movie Videogame lesz. Április 15-én érkezik a Moebius: Empire Rising nevű játék PC-re, Android és iOS rendszerekre. Az Empire Rising egy Point & Click típusú kalandjáték lesz.

[youtube]Insert video URL or ID here[/youtube]

Az április 16-án érkező Trials Fusion, mely egy hihetetlen helyszíneken zajló trial motorverseny-játék, mely PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Xbox 360-ra lesz elérhető. Az április 17-én kizárólag PC-re megjelenő Wargame: Red Dragon egy valós idejű háborús stratégiai játék lesz, mellyel lehetőségünk lesz földön, vízen, levegőben végrehajtani a hadműveleteket.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xiy5krC24YY[/youtube]

Child of Light című játék PC-re, PS4-re, PS3-ra, Xbox One-ra, Xbox 360-ra, és Wii U-ra érkezik április 30-án, mely egy 2 dimenziós tündérmese...

child_of_light

Írta: Kocsis Bence