lesz-deadpool-2-vagy-nem/2016/11/20

Lesz Deadpool 2 vagy nem?

2016. november 20. Ficsor Tamás

Ez itt a kérdés és úgy tűnik, hogy lesz. Már abból a jó hírből kiindulva, hogy újra van a filmek  rendezője.

A hetekben kaptuk azt a rossz hírt, hogy sikeres Deadpool irányítója Tim Miller meglepő módon elhagyta a második rész rendezői székét. Az illető valamiben nem tudott zöldágra vergődni a főszereplő/producer Ryan Reynold-al, így „kreatív különbségekre” hivatkozva távozott. Egyes pletykák szerint a vita tárgya Kábel karakterének eljátszására kiválasztott színész volt. Miller a Bloodline sztárját Kyle Chandler-t nézte ki, de Ryan ezzel nem értett egyet. Szerinte a színész túl fiatal Kábel karaterének hű eljátszásához, így egy korban a szerephez illő színét látna szívesen. Ha ez igaz vagy nem Miller lelépett, így jogosan kezdhettünk aggódni.

De nem volt szükség, hisz az X-Men franchise legsikeresebb tagjának muszáj egy második epizód (főleg az elcsépelt Apokalipszis után). Örömmel fogadtuk a hírt, hogy a film élére a 2014-ben debütáló John Wick rendeződuó egyik tagja David Leitch került. Az illetőnek több, mint 20 éves kaszkadőr és akciójelenet koordinátor tapasztalattal rendelkezik, valamint az említett filmmel is bizonyított már. Következő filmje 2017. júliusában várható The Coldest City néven, melyben Charlize Theron, James McAvoy, John Goodman és Sofia Boutella is látható lesz.

A rendező meglétének köszönhetően a jövőév eleji Deadpool forgatások nyugodtan elkezdődhetnek. A film pontos megjelenési dátummal még nem rendelkezik, de 2018-ra várható.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wC0NO8pqwJ0[/youtube]

Írta: Ficsor Tamás