megvasarolhato-a-vernee-legujabb-csucsmobilja-a-vernee-mars-pro/2017/06/26

Megvásárolható a Vernee legújabb csúcsmobilja, a Vernee Mars Pro

2017. június 26. Uszkai Dávid Android

Megérkezett a Vernee legújabb zászlóshajója, a Vernee Mars Pro. A telefon prémium minőségű kialakítása és kellemes felhasználói élménye a Mars Pro-t az egyik legjobb ár-érték arányú telefonná teszi mely 6 GB-al rendelkezik. Lássuk röviden a telefon főbb jellemzőit és hogy miért is lehet olyan jó választás a Vernee Mars Pro 

Főbb jellemzők:

  • 8 magos Helio P25 processzor + 6 GB RAM
  • 5.5 colos full HD kijelző
  • 7.66 mm-es vastagság + fém ház
  • 3500mAh-es akkumulátor gyors töltés funkcióval
  • Ujjlenyomat olvasó és Android 7.1
  • Type-C csatlakozás, két sávos Wifi, még pontosabb helyzetmeghatározás

Erős teljesítmény

Az új technológiáknak köszönhetően a Helio P25 processzor rendkívül jó energiafogyasztási arányt mutat. A 2.5 GHz-en pörgő processzor teljesítménye egy 900MHz-es Mali T880 GPU-val egészül ki mely összességében 40%-os teljesítménybeli javulást jelent és 60%-al  kevesebb energia felhasználást. Ez a páros megbirkózik bármilyen játékkal vagy HD videóval míg egyenletes teljesítményt biztosít. Nem mehetünk el szó nélkül a 6 GB RAM és a 64 GB-os belső tárhely mellett se. Az új LPDDR4-es memória 80%-al nagyobb teljesítményt nyújt az előző generációhoz képest. Az 64 GB-os eMMC 5.1 tárhely pedig szintén akadás mentes működést biztosít.

Lenyűgöző vizuális élmény

A Vernee a japán kijelzőgyártóval, a JDI-vel közreműködve alkotta meg a telefon 5.5 colos full HD felbontású kijelzőjét mely remek színvilággal és nagy betekintési szöggel rendelkezik. Emellett az érintő panel is változott, hisz hatékonysága 15%-al nőtt.

Remek formák

A telefon 7.6 mm-es vastagságával egyértelműen egy nagyon vékony okostelefon. A fémház és a lekerekített szélek a fekete színnel igazi prémium hatást keltenek.

Hosszú üzemidő

A Vernee-nek sikerült a 7.6mm-es vastagságú házba egy 3500mAh-es akkumulátort is becsempésznie mely a hatékony processzornak köszönhetően simán kibírja az egész napot még erősebb igénybevétel esetén is. Gyorstöltési funkció is helyett kapott szerencsére így a telefont nagyon rövid idő alatt feltudjuk tölteni, egy 30 perces töltés egy teljes napot ígér.

 Felhasználóbarát felület

A Mars Pro kapott ujjlenyomat olvasót is méghozzá a telefon jobb oldalán, mely kényelmes használatot és villámgyors 0.1s-os válaszidőt ígér. A telefon megkapta legújabb Android 7.1-es rendszert, mely nem tartalmaz előre telepített applikációkat így teljes testreszabhatóságot kapunk.

Gyors kapcsolatok

Ez a telefon is megkapta az utóbbi időben elterjedt Type-C csatlakozót melyen keresztül tölthetjük a telefont, illetve akár ilyen csatlakozóval rendelkező fülhallgatónkat is használhatjuk a maximális zenei élmény elérése érdekében. Természetesen támogatja a 4G-t, van benne WiFi és dupla helymeghatározási rendszert is kapott (GPS + GLONASS) mely az egyszerű GPS rendszerekhez képest erősebb jelet, gyorsabb pozicionálást és nagyobb pontosságot ígér.

Összegzés 

A paramétereket tekintve összességében elmondható, hogy a Vernee nagyon odatette magát és a Mars Pro egy igazán erős közép-felső kategóriás telefonnak tekinthető igazán kedvező árral, hisz a GearBest webáruházából Hong Kong-i raktárral már 219.99$-ért, körülbelül 60.000 Ft-ért megvásárolható, igaz itt még rá kell számolni a vámköltségekre is, viszont még így is nagyon korrekt ajánlatnak mondható ilyen specifikációk mellett.

Viszont aki még ennél is olcsóbban szeretne hozzájutni a telefonhoz, az most megteheti hisz június 26 és 30 között napi 80 darab 175$-os áron kerül értékesítésre a "MARSPRO" kupon használatával ami így 48.000 Ft-ot jelent. A telefon megvásárolható IDE vagy a lenti képre kattintva. 

1200x628

Írta: Uszkai Dávid

Hasonló bejegyzések: