project-cars-2-rene-rast-a-kormany-mogott-hirek-uj-autokrol/2017/03/13

Project CARS 2 – René Rast a kormány mögött, hírek új autókról

2017. március 13. Kocsis Bence Játék Hírek

A többszörös Porsche Carrera Cup bajnok, ADAC GT Masters győztes és DTM-et is megjárt német nemzetiségű René Rast feltöltött egy videót youtube csatornájára, melyben onboard kísérhetjük figyelemmel azt, hogy boldogul egy Corvette C7R volánja mögött a Fuji Speedway aszfaltcsíkján a Project Cars 2 játékban. Már egy idejel lehet tudni, hogy a játék fejlesztésében René Rast fontos szerepet tölt be vezetői talapsztalatával, de emellett olyan versenyzők is megfordultak a fejlesztőcsapat főhadiszállásán, mint Ben Collins, vagy Nicolas Hamilton, így minden bizonnyal a youtube videók száma gyarapszik majd a játék megjelenéséig.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?time_continue=147&v=FwykW1kWsQs[/youtube]

.

A fejlesztő közösségi csatornájukon keresztül folyamatosan informálják a leendő játékosokat, többek között a Project Cars 2-ben feltűnő új autókról. Ilyen például a prototípus Ginetta G57, melyben egy Chevrolet LS3 6.2 literes, V8-as motor dübörög és súlya 900 kg. Ez az autó nem LMP modell, így nem a Le Mans-i 24 órás versenyre készült, hanem a Dutch Supercar sorozatban és egyéb nyitott kasztnis versenyeken akarják bevetni.

C6ESZoUWUAA8OYd

Szó esik még a Ford F-150 Ultimate Fun Haver modellről is, mely egy komolyan módosított autó, megváltoztatott felfüggesztéssel és extrém alacsony hasmagassággal.

C6fnJqVXQAAjRHn

A Jaguár F-Type SVR egy 5 literes, V8-as motort kapott, melynek teljesítménye 575 lóerő. De nem a Jaguár az egyetlen brit autó, hisz a palettához csatlakozik a nemrég leleplezett McLaren 720s és a McLaren P1 GTR is. A versenypályákra megalkotott P1 ezen változata 1000 lóerővel, fix hátsó szárnnyal rendelkezik és 50 kg-al könnyebb az utcai változatnál. Mindössze 35 darab készült ebből a járgányból.

Ha már a McLarennél tartunk, Ian Bell megerősítette az utcai McLaren P1 bekerülését, mely a Ferrari Laferrari és Porsche 918 modellekkel nagy versenyeket eredményezhet.

 

Írta: Kocsis Bence