megerkezett-a-tour-de-france-2015-elso-elozetes-videoja/2015/05/13

Megérkezett a Tour de France 2015 első előzetes videója

2015. május 13. Kocsis Bence PC hírek

A Cyanide Studio bemuttatta a Tour de France hivatalos versenyjáték 2015-ös új epizódjának első előzetes videóját. A Tour de France eseményeit hamarosan a televízió képernyői előtt (szerencsés esetben a helyszínen) követhetjük. A 2015-ös útvonal hihetetlenül izgalmasnak ígérkezik, hisz a holland start után nagy hegyek, kockaköves szakaszok következnek egy csapat időfutammal fűszerezve, majd az utolsó szakaszon a mezőny megérkezik Párizsba és a Champs-Élysées-n lesz a befutó.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DCx7V609G5A[/youtube]

.

A 2015-ös szezont feldolgozó játékban 90 elit és kontinentális csapat közül választhatunk, melyekkel több mint 200 verseny 550 szakaszán mérközhetünk meg más neves csapatokkal. A karrier módban sok múlik azon, hogy teljesít a csapat. Kerékpárosokat kell vásárolnunk, irányítanunk kell a csapatot, a pénzügyeket, figyelnünk kell a szerződéseket és a szponzorokkal is tartanunk kell a kapcsolatot az edzéstervekről nem is beszélve.

A karrier mód mellett lesz egy továnni egyjátékos mód, melyben szakaszokat, vagy komplett versenyeket teljesíthetünk, illetve az online módban megmérközhetünk mások által irányított csapatokkal. Újdonság a játékban a ProCyclist játékmód, melyet a FIFA játékok "Légy profi!" módjához tudnánk haszonlítani. Itt egy fiatal kerékpárost kell a pájája elejétől irányítani, hogy végül egy nezetközi sztár lehessen belőle.

A játék PC-re, PS4, PS3, és Xbox One konzolokra fog érkezni.

 

Írta: Kocsis Bence