a-megallapodas-ertelmeben-a-steelseries-lesz-a-psg-talon-league-of-legends-csapatanak-exkluziv-periferiatamogatoja

A megállapodás értelmében a SteelSeries lesz a PSG Talon League of Legends csapatának exkluzív perifériatámogatója

2022. április 13. Kocsis Bence PC hírek

A PSG Talon hongkongi esport szervezet bejelentette, hogy partnermegállapodást kötött a SteelSeries-zel, az esport és a gamer perifériák globálisan vezető gyártójával, akik 2022-ben a PSG League of Legends csapat hivatalos perifériatámogatójának szerepét fogják betölteni.

A partnermegállapodás értelmében a SteelSeries a legjobb gamer perifériáit biztosítja a PSG Talon számára, beleértve a díjnyertes Arctis Pro fejhallgatókat és a Prime Pro sorozatú egereket.

A PSG Talon ázsiai és csendes-óceáni térség vezető League of Legends esport csapata, amely már 3 regionális bajnoki címet nyert meg a Pacific Championship Series (PCS) eseményeken, valamint 2020 óta többször is szerepelt a világbajnokságokon, beleértve a legjobb 4 közötti szereplést a 2021-es Mid-Season Invitational (MSI) versenyen.

„Régóta rajongunk a SteelSeries termékeiért, ha pedig arról van szó, hogy játékosainknak versenyelőnyt kell biztosítani a League of Legends mérkőzések során, akkor biztosak vagyunk benne, hogy ebben az évben a SteelSeries-zel közösen még nagyobb dolgokat fogunk tudni elérni” – nyilatkozta Sean Zhang, a Talon Esports vezérigazgatója. "A SteelSeries gazdag múltra tekint vissza a profi szervezetekkel való együttműködések tekintetében, így nagy örömünkre szolgál, hogy mi is a vállalat partnerei közé tartozhatunk."

„Rendkívüli izgalommal tölt el minket, hogy a PSG Talon csapata csatlakozik a SteelSeries családhoz” – nyilatkozta Dickson Lee, a SteelSeries (Ázsia és Csendes-óceáni térség) alelnöke és vezető menedzsere. „A League of Legends 2022-es szezonjának kezdete óriási lehetőséget jelent számunkra, hiszen segítünk a csapat tagjainak abban, hogy a legjobb teljesítményt hozhassák ki magukból az újabb díjakat elnyeréséhez.”

A PSG Talon a PCS bajnoki címét idén a kategóriájukban a legjobb gamer perifériák segítségével fogja megvédeni, beleértve az Arctis Pro+ GameDAC fejhallgatót, a Prime és Prime Mini Wireless gamer egereket, az Apex Pro billentyűzetet és a QcK Prism Cloth egérpadot. Ezeket a termékeket kizárólag a PSG Talon játékosai fogják használni a mérkőzések során, hogy megőrizzék dominanciájukat a PCS-régióban, valamint, hogy újból elindulhassanak a bajnoki címekért az idei MSI és Worlds eseményeken.

Amellett, hogy az év folyamán a legjobb felszereléssel szállhatnak versenybe, a PSG Talon a SteelSeries legújabb termékeinek belső tesztelésében is segédkezik, hogy a márkával közösen együttműködve a leginnovatívabb gamer termékeket hozhassák el a játékos közösség számára.

Írta: Kocsis Bence