a-rockstar-games-decemberben-villantja-a-grand-theft-auto-vi-traileret

A Rockstar Games decemberben villantja a Grand Theft Auto VI trailerét

2023. november 11. Kocsis Bence PC hírek / Konzol hírek

Ahogy közeledik az év vége, a Rockstar Games bejelentette, hogy december elején bemutatja a Grand Theft Auto következő epizódjának első előzetesét, melyet különösen fontosnak tart, hisz a fejlesztő csapat 1998-as megalakulását követően eltelt negyed évszázad. 

A december elején történő bemutatás nem azt jelenti,  hogy a GTA 6 hamarosan érkezik, épp ellenkezőleg, a fejlesztők azzal a céllal robbantanak, hogy beindítsák a hype ciklust. Sam Houser , a Rockstar Games társalapítója a következőket tette közzé: " Nagyon izgatottak vagyunk, hogy tudatjuk veletek, hogy december elején kiadjuk a Grand Theft Auto 6 első előzetesét. Alig várjuk, hogy még sok éven át megoszthassuk ezeket az élményeket mindannyiótokkal. Köszönjük!"

A "bejelentés bejelentéséből" további információk nem derültek ki, így a hivatalos megjelenési dátumra is várnunk kell. Könnyen előfordulhat, hogy a fejlesztő csapat legalább egy megjelenési évszámot el fog rejteni az első előzetes videóban. Egy kis műltidézés: A GTA V már 10 évvel ezelőtt, azaz 2013-ban megjelent, így okkal várják a rajongók a folytatást, hisz egy epizód között sem telt még el ilyen hosszú idő. A készítőknek persze nem volt okuk rohanni, hisz ez idő alatt több, mint 185 millió péjdány kelt el a játékból. Kíváncsian várjuk a tobábbi híreket és természetesen az előzetest. 

Írta: Kocsis Bence