avatar-frontiers-of-pandora-itt-a-story-trailer

Avatar: Frontiers of Pandora - itt a Story trailer!

2023. szeptember 16. Kocsis Bence PC hírek

December 7-én érkezik az Avatar: Frontiers of Pandora PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X / S-re. Az új előzetes további részleteket fed fel a főhős utazásairól és a klánokról, akikkel találkozik majd, miközben felfedezik a nyugati vidéket. Az Avatar: Frontiers of Pandora játékban Na'vi-ként fogunk élni, akit csecsemőként elrabolt az RDA és egy program keretében kiképezte, hogy az emberek érdekeit szolgálja Pandorán. Amikor az első filmből is ismert végső csata után az RDA kiürítette Pandorát, a főhős megszabadul az RDA-tól, majd 15 évvel később felérbed és utazásra indul, hogy felfedezze az előle addig eltitkolt világot. 

Az RDA visszatér és ismét veszélyt jelent Pandora virágzó ököszisztémájára. Az emberi technológia és fegyverek ismerete, valéamint a Na'vi háttér és képességek lehetőséget adnak arra, hogy szembeszálljunk az RDA-val. Tajtunk múlik, hogy megnyerjük e a többi klán bizalmát, hogy összegyűjtsük őket Pandora védelmére, hisz a Na'vi-k együtt sokkal erősebbek.

A játék az Ubisoft Store-ban három verzióban érhető el, mint előrendelhető tétel. A Standard Edition 69,99 euró, a Gold Editoon 109,99 euró, míg a legnagyobb csomagot tartalmazó Ultimate Edition 129,99 euró.  Az Ultimate Editon tartalmazza a játékot, a Season Pass-t, az Ultimate Pack-et és egy Digitális Art Book-ot is. 

A játék sokatmondó story trailere:

Írta: Kocsis Bence