az-ea-bemutatta-az-ea-sports-fc-uj-logojat

Az EA bemutatta az EA Sports FC új logóját

2023. április 09. Kocsis Bence PC hírek / Konzol hírek

Tavaly májusban az Electronic Arts megerősítette, hogy a FIFA-ával kötött licencszerrződése 2023 nyarán lejár. A héten az EA nyilvánosságra hozta az EA Sports FC franchise új logóját. Az EA és a FIFA 30 éves együttműködést zár le nyáron, hisz a számítógépes játékokat gyártó óriáscég nem tudott megegyezni a FIFA-ával. Széles körben elterjedt a pletyka, hogy a FIFA egy új, különálló futballjáték-frenchise létrehozásán dolgozik, egy egyelőre meg nem nevezett fejlesztőpartnerrel.

"Az új brand tervezési ihletét a háromszögekből meríti, melyek a sport és futballkultúra állandóan jelenlévő formái, melyek többféle téren reprezentálják a játékot."

Nick Wlodyka , az EA Sports FC vezető alelnöke és vezérigazgatója büszkén mondja el a vállalat küldetésnyilatkozatát: "Itt kezdődik az EA Sports FC története. 30 évnyi történelemre építünk és olyan tapasztalatokra, melyek megjelennek az új brand alatt is. Az EA Sports FC a soport szimbóluma lesz, az innováció és változás szimbóluma, melyet energiával töltünk fel, hogy júliusban többet mutassunk meg a játékosoknak a jövőből."

Wlodyka utalt a sorozat lehetséges teljes körű bemutatására is, mely ezen a nyűron fog megtörténni. Az új franchise továbbra is többplatformos lesz és az EA Sports arra számít, hogy a különféle platformok összekapcsolásával százmilliók csatlakoznak majd a játékhoz. Az új logót ezen a héten vezetik be, a Premier League, WSL, Bundesliga, Serie A és Ligue 1 mérkőzésein megjelenő reklámelhelyezésekkel.

Az is kiderült, hogy a játékban a Bundesliga, a Premier Leagie (kiemelten a Liverpool csapatával) és a La Liga is kiemelt figyelmet fog kapni, hisze ezekkel a ligákkal szorosabbra szőtte a kapcsolatot az EA. 

További információk később...

Írta: Kocsis Bence