egyre-tobb-info-a-paratlan-grafikaju-unrecord-rol

Egyre több infó a páratlan grafikájú Unrecord-ról

2023. április 21. Kocsis Bence PC hírek

Az Unrecord egy egyjátékos FPS, mely egy rendőr történetét meséli el testkamera nézetből. Miközben egy összetett ügy megoldásán dolgozik, taktikai és nyomozói képességeit kell használni a siker érdekébben. Az Unrecord egy taktikai lövöldözős játék, melyben magával ragadó és narratív érményre számíthatunk. Az Unrecord összetett párbeszédeket, innovatív játékmechanizmust, kemény erkölcsi dilemmákat tartalmaz. A játékosnak számos bűnügyet kell kivizsgálnia és szembe kell néznie a karakterek változatos kaszjával. A játék cselekménye központi szerepet játszik majd a játékélményben és a játékosok számos fordulatra számíthatnak. Ez volt a bevezető, melyhez érkezett egy rövid gameplay is. 

Néhény screenshot is tartozik a videóhoz:


A videó mindenki figyelmét felhívta, hisz soha nem látott módon realisztikus grafikával rendelkezik. A játék az Unreal Engine 5-tel készül és sokakban felmerült a gyanú az előzetes alapján, hogy csupán egy élőszereplős videóról van szó és a játékokhoz semmi köze. Alexandre Spider, független francia fejlesztő azonban eloszlatta a kételyeket egy twitter bejegyzéssel, melyben számos bizonyítékot mutatott fel a felvétel hitelessége mellett. A talán legmeggyőzőbb bizonyíték az volt, mikor egy beállítás kikapcsolásával a testkamera szemszögéből látható karakter szabadon átment a falakon. A videó ITT látható.

A játék már felkerült a Steam adatbázisába, de egyelőre semmi érdemleges információ nem szerepel az adatlapon, így megjelenési dátumról egyelőre nem is tudunk beszélni. Annyi biztos, ha a játék igazi és meg is fog jelenni, akkor egy hihetetlen, Unreal Engine 5-el hajtott játék fog a boltok polcaira kerülni. 

Írta: Kocsis Bence