ezekkel-a-magyar-jatekosokkal-startol-az-az-ea-sports-fc-ultimate-team

Ezekkel a magyar játékosokkal startol az Az EA Sports FC Ultimate Team

Péntektől már atok a szerencsés játékosok elkezdhetik nyüstölni az EA FC 24-et, akik előrendelték a játékot, vagy EA / Origin előfizetők. Minden évben nagy kérdés, hogy milyen alap kártyákkal startol a magyar különítmény az Ultimate Team módban. Érdekesség, hogy az idei évtől a női szakág is keveredik a férfiakkal, melyet sokan fenntartásokkal kezelnek, de én személy szerint kíváncsian várom. 

Összesen 34 lap lesz elérhető, nyítható, melyek között találjuk A Leverkusenben focizó Turányi Lilla, a Werder Bremen-ben játszó Németh Hanna és a Kölnben légióskodó Zeller Dóra lapját is. Összesen 9 gold lappal startol a játék, melyre eddig nem volt példa. Gulácsi Péter ratingje a hosszú kihagyás miatt is egy pontot esett, de alapvetően a többi lap fejlődött, köztük Kerkez Milos és Willi Orbán is. Kerkez 7 ratinget ugrott előre, Willi Orban 1 ratinget kapott, Szoboszlai Dominik 3-at javult, csakúgy, mint Dibusz Dénes. Annyi bizonyos, hogy idén sem fogunk messzire menni a magyar lapokkal, de például egy Gulácsi Péter, vagy egy Szoboszlai Dominik beépítése azért nem lesz olyan nehéz feladat.  

Az EA Sports FC tehát szeptember 29-én érkezik PC-re, PS4 / PS5, valamint Xbox Series S/ X konzolokra. Az előrendelők és korai hozzáféréssel rendelkezők már szeptember 22-én elkezdhetik gólok rugdosását. A Web App-ba már 20-án be tudunk lépni és el tudjuk kezdeni a csapatépítést. 

Írta: Kocsis Bence