fifa-16-eszak-amerikaban-noi-jatekosok-a-boriton/2015/07/21

FIFA 16 - Észak-Amerikában női játékosok a borítón!

2015. július 21. Kocsis Bence PC hírek

Azt követően, hogy a FIFA 16-ban debütál a női labdarúgás az EA Sports és Electronic Arts bejelentette, ez lesz az első alkalom, hogy a hosszú évek óta népszerű FIFA borítóján női játékosok szerepelnek ... legalábbis Észak-Amerikában.

morgan_messi

Miközben minden régióban az FC Barcelona sztárja, Lionel Messi lesz a borítón (minden bizonnyal a régióra jellemző sztárjátékossal), addig az Egyesült Államokban egy hölgy is csatlakozik Messi-hez Alex Morgan személyében. A futballista 2012-ben olimpiai alanyéremhez segítette az amerikai válogatottat, míg a 2015-ös világbajnokságon ismét hasonló éremnek örülhetett.

FIFA16_XboxOne_PS4_Women_Morgan_HR2

Kanadában is női játékos fog a FIFA 16 borítójára kerülni, aki természetesen egy kanadai labdarúgó, Christine Sinclair lesz. Christine Sinclair 2000 óta válogatott játékos. A 225 piros mezben lejátszott mérkőzésén 155-ször talált be aktuális ellenfele hálójába, így méltán érdemelte ki az elismerést.

christine-sinclair-in-fifa-162

Még egy érdekesség a játékkal kapcsolatban, hogy mérések alapján az előző epizódban minden 3.  mérkőzést a Real Madrid mezében játszottak. Ennek tudatában a készítők extra minőségű modelleket hoznak létre a Real Madrid játékosok számára.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=g9gdzYVU5Rc[/youtube]

.

A FIFA 16 szeptember 24-én fog megjelenni PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re. A játék már előrendelhető minden platformra.

konzolvilag

 

Írta: Kocsis Bence