fifa-23-ime-a-fradi-kerete-es-a-legjobb-magyar-lapok

FIFA 23 - Ime a FRADI kerete és a legjobb magyar lapok

2022. szeptember 25. Kocsis Bence PC hírek

Hamarosan érkezik a FIFA sorozat legújabb tagja, a FIFA 23. A magyar klubcsapatokat továbbra is a Fewrencváros képviseli. Mivel a Web app már néhány napja kint van, így megnéztük a Fradi keretét, mennyire is tarja az EA Magyarország jelenleg domináló csapatát. A legmagasabb ratinget a francia Mercier kapta, egyedül neki van GOLD lapja, de azért a többi kártya sem olyan rossz. Tocmac pl. 87-es futási sebességgel rendelkezik, Civic 84-es, Wingo 82-es sebessége pedig szélső védőként sem rossz. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ezzel a kerettel érdemes lenne nekivágni egy Ultimate Team maratonnak, de az igazán megszállottak biztosan meg fogják próbálni.

Természetesen megnéztük a magyar játékosokat is. Öröm látni, hogy 5 GOLD lap került a játékba és nem meglepetésre a három lipcsei játékos kapta a legnagyobb ratinget. Az ugyancsak Bundesliga játékos, Sallai és a török bajnokságban remekül teljesítő Szalai Attila kapott még 76-os lapokat.

A FIFA 22-ben sokan hiányolták a lipcsébe igazoló Szoboszlai Dominik arcvonásait, ez azért volt szomorú, mert több lapot is kapott a játék során. A FIFA 23-ban végre láthatjuk Dominiket teljes valójában.

Írta: Kocsis Bence