megerkezett-az-assassins-creed-valhalla-trailere

Megérkezett az Assassin's Creed Valhalla trailere

2020. május 02. Kocsis Bence PC hírek / Konzol hírek

A Viking harcos, akit Eivor-nak hívnak, egy csoportot vezet a végtelennek tűnő háborúban Norvégiában, majd menedéket keres a 8. századi Angliában, amelyet egy új haza lehetőségének tekintenek. Persze a norvég háború itt is megjelenik és Eivor-nak és csapatának a kívülálló szerepből elő kell törnie és állást kell foglalnia az assassinok és templomosok végtelen idők óta tartó küzdelmében. Elvor nem egy zöldfülű harcos, hanem népe megbecsült, tiszteletben álló tagja, az Ubisoft űltal egy kis humorérzékkel megáldva. A játékban fontos szerepe lesz az építésnek, hisz az új otthon új tábor építésével jár. A felhúzott épületeknek komoly szerepük lesz a történet alakulásában, de természetesen a feladatok elvégzéséhez messze el kell hagyni a táborhelyet.

A játékban nem csak Eivor nemét, hanem kinézetét is megszabhatjuk. Milyen legyen a testalkata, haja, bőre, legyenek e tetoválásai, milyen legyen a ruhája satöbbi.. satöbbi...  Az új generációs konzolok érkezésével a készítők rengeteg időt töltöttek a játék optimalizálására, ami komoly hatással lesz a játékélményre és az új hardverek miatt a grafika is lélegzetelállító lesz, a minimálisra csökkentett töltési időkról nem is beszélve. 

Az Assassin's Creed Valhalla az idei év ünnepi időszakában fog megjelenni PC-re, valamint a jelenlegi és új generációs konzolokra. 

Írta: Kocsis Bence