microsoft-flight-simulator-2024-itt-a-kedvcsinalo-elozetes

Microsoft Flight Simulator 2024 - itt a kedvcsináló előzetes!

2023. június 15. Kocsis Bence PC hírek / Konzol hírek

A Mictosoft Flight Simulator 2024 soha nem látott látványvilággal fog érkezni annak érdekében, hogy a játékosoknak még valósághűbb élményben legyen részük. A játék a továbbfejlesztett Asobo Studio engine-re építkezik, mely a korábbinál még inkább élethűbb látványt teremt. A játék egy időben lesz Xbox-on és PC-n. Az előzetes videóban megtapasztalhatjuk a játék gyönyörű látványvilágát:

A Microsoft Flight Simulator 2024 a 2020-ban megjelent játék teljes értékű, önálló folytatása. A játék egy adott ütemterv szerint kapja majd a repülőgép-, repüléstechnikai és Sim frissítéseket, város- és világfrissítéseket , valamint az ingyenes Dune DLC-t. A készítők ígérete szerint a Microsoft Flight Simulator 2024 megjelenése után is támogatott lesz a Flight Simulator 2020.

A készítők ígéretet tettek arra, hogy szinte kivétel nélkül az összes, Microsoft Flight Simulator 2020 játékon belül megvásárolt kiegészítő átvihető lesz a Microsoft Flight Simulator 2024-be, így azokat nem kell újra megvásárolni. Továbbá a MIcrosoft Flight Simulator 2020 tulajdonosoknak nem kell lemondaniuk a további frissítésekről, a 2024-es verzió megjelenésével továbbra is élvezhetik a Microsoft támogatását, bár azt nem tudjuk, hogy ezt meddig tehetik meg.

A játék rendszerkövetelménye egyelőre nem ismert, de arra alapozva, hogy a legújabb technológiákat vonultatja fel, izmos gép fog kelleni hozzá, ha PC-n szeretnénk játszani.

Írta: Kocsis Bence