motogp24-a-visszaszamlalas-elkezdodott

MotoGP24 - A visszaszámlálás elkezdődött

2024. március 18. Kocsis Bence PC hírek / Konzol hírek

A Milestone bejelentette a MotoGP 24-et, mely a 2024-es szezon összes versenyzőjét és pályáját tartalmazza, beleértve a MotoGP-t, a Moto2-t és a Moto3-at, valamint a FIM Enel MotoE World Championship-et. Az új rész május 2-án jelenik meg PlaySation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch konzolokra, valamint PC-re. 

A készítők célja az volt az új epizóddal, hogy olyan élményt nyújtsanak a játékosoknak, mely tökéletesen tükrözi a valós versenyzés élményét, ráadásul a készítők kiegészítették a játékot a játékosok által leggyakrabban kért funkciókkal. A Dynamic Weather és a Flag-to-Flag tavalyi bevezetése után a készítők az idei évben a Riders Market és Steward-ok hozzáadásával próbálják még közelebb hozni a játékosokat a valódi versenyzés élményéhez. 

Marc Marquez Repsol Honda Team-től a satellit Gresini Racing Team-hez (Ducati) való átigazolása mostantól a hivatalos videójátékban is megtörténhet a Riders Market-nek köszönhetően. Ez azt jelenti, hogy minden újabb szezon más pilótafelállással indulhat, így a játékosok már nem csak azért küzdenek, hogy versenyeket és bajnokságokat nyerjenek, hanem azért is, hogy új üléseket találjanak maguknak. 

Az új Steward-ok feladata lesz, hogy a versenyhétvégék során a versenyzőket és az MI-t a pályán tanusított viselkedésük alapján büntessék. Ezután a felelőtlen versenyzés még komolyabb következményeket von maga után.

Az Adaptive Difficulity rendszer az ellenfelek nehézségét dinamikusan állítja be a játékosok teljesítménye alapján, így a kezdőktől a profikig egyaránt garantált a nagyszerű játékélmény. 

A legversenyképesebb játékosok számára létrehozták a LiveGP Championship-et, hogy egy többjátékos módban egymás ellen bizonyíthassák tudásukat, ráadásul a Cross Play lehetővé teszi, hogy ezt platformok között is megtehessék. 


Írta: Kocsis Bence