nem-ronaldo-lesz-a-legjobb-jatekos-a-fifa-20-ban

Nem Ronaldo lesz a legjobb játékos a FIFA 20-ban?

2019. szeptember 06. Kocsis Bence PC hírek / Konzol hírek

Azt már egy ideje lehet tudni, hogy a Juventus száműzve lett a FIFA 20-ból azáltal, hogy a KONAMI megkaparintotta a csapattal kapcsolatos jogokat. Így sem a csapat neve, sem a meze, sem a stadionja nem szerepelhet a FIFA 20-ban. A FIFA 19-ben Cristiano Ronaldo és Lionel Messi fej-fej mellett voltak, hisz 94-es ratinget kaptak az EA-től. A helyzet most úgy néz ki változik, hisz a Piemonte Calcio - ahogy a Juventust a FIFA 20-ban hívják - játékosa "csak" 93-as értéket kapott az alap, rare gold kártyájára, így Lionel Messi lett a játék uralkodója ebben a tekintetben. A harmadik legerősebb lap Neymar-é lesz, 92-es pontszámmal.

Felkerült az internetre egy videó screenshot is, melyben az OTW lapok láthatók. Ha a felvétel igaz, akkor Hazard megint egy félidős játékos lesz, utána le kell cserélni. Emellett Kaka ICON kártyái is láthatók, melyben a fiatal, az ereje teljében lévő és a visszavonulása előtti lapom értéke tekinthető meg a képesség értékekkel.

A FIFA 20 szeptember 27-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A különféle változatok eltérő időpontban érkeznek, a legkorábban az Origin Access Premiere előfizethetők játszhatnak majd. 

  

Írta: Kocsis Bence