oktoberben-uj-ghost-recon-jatek-erkezik

Októberben új Ghost Recon játék érkezik

2019. május 10. Kocsis Bence PC hírek / Konzol hírek

A napokban az Ubisoft hivatalosan megerősítette, hogy októberben új Ghost Recon játék érkezik Breakpoint címmel. Az új cím október 4-től lesz beszerezhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint egy Aurora nevű szigeten játszódik, ami kimondottan változatos játékteret biztosít, hisz lesznek homokos tengerpartok, vulkánok, havas hegycsúcsok és dzsungelek. Az Aurora sziget a Skell Technology főhadiszállása, mely egy harcászati eszközöket gyártó cég. Bár a vállalat célja a fejlesztésekkel a polgárok védelme, de a technológia rossz kézbe is kerülhet természetesen és onnantól kezdve nem védelmi eszközökről, hanem fegyverekről beszélhetünk. 

A szigetvilág felfedezése lesz a feladatunk de hamar kiderül, hogy nem a vadász szerepét töltjük be, hisz amint a szigetre lépünk prédák bőrében érezzük magunkat. A játékban nagy szerepe lesz a lopakodásnak, pl. a sárban fekve el is bújhatunk. Ezen felül a túlélés is fontos tényező lesz, nem lesz elég, hogy a sebeinket el kell látni, de még arról is gondoskodnunk kell hogy a fegyvereink működőképesek maradjanak. 

A szigetre tévedő csapat a Wolves nevet viseli, melyet Cole D. Walker vezet. A játék megjelenésekor négy karakter közül választhatunk, melyek egyedi képességekkel rendelkeznek. A játék megjelenését követően a készítők elmondása szerint újabb karakterek várhatók. Ami a játékmódokat illeti lesz egyjátékos, co-op és PVP mód is. 


Írta: Kocsis Bence