tour-de-france-2023-pro-cycling-manager-2023-gameplay-trailer-erkezett

Tour de France 2023 / Pro Cycling Manager 2023 gameplay trailer érkezett

2023. május 11. Kocsis Bence PC hírek / Konzol hírek

A NACON és a CYANIDE STUDIO bemutatta az első gameplay jeleneteket a Tour de France 2023-ból egy gameplay trailer formájában. Az ikonikus kerékpáros játék legújabb kiadása számos újítást tartalmaz, beleértve a "Downhill of the Moment" játékmódot. A Tour de France 2023 június 8-án fog megjelenni PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X, Xbox One konzolokra, valamint az Epic Store-on és Steam-en keresztül PC-re. A Pro Cycling Manager ugyanebben az időpontban válik elérhetővé PC-re.

A Tour de France 2023 a kerékpáros naptárban szereplő fontosabb versenyeket dolgozza fel, mint a Tour de France, Flèche Wallonne, Paris-Nice, Critérium du Dauphiné, Paris-Tours, Párizs-Roubaix. A játékban 27 World Tour és Pro Tour csapat egyik versenyzőjének bőrébe bújhatunk különféle játékmódokban. Az előző kiadásban szereplő Race of the Moment játékmód mellé megérkezett a Downhill of the Moment, mely kizárólag lejtőkön játszódik, ezért egyedi stratégiát igényel. A játékosok össze tudják hasonlítani eredményeiket a világ minden táján érkező versenyzőkkel. 

A játékban még reálisabb rating rendszer lesz tapasztalható, hisz az Agility és Medium Mountain ratingek bevezetése váratlan eseményeket idézhetnek elő. Például a mezőnyön belüli eséseket befolyásolja a mezőnyben elfoglalt pozíció. Fissítették a kerékpárosok felszerelését is, ezen felül fejlesztve lettek az ütközések és az AI is ráncfelvarráson esett át. 

A Pro Cycling Manager 2023 is visszatér idén, lehetőséget adva, hogy saját csapatunk sportigazgatói lehessünk. A több, mint 130 versenyt felvonultató játékban számos új funkcióra bukkanhatnak a tapasztalt játékosok. Továbbfejlesztett felhasználói felület, őj képzési rendszer lesz elérhető. Ami fontos a statisztikák szerelmeseinek, hogy újjátervezték a világranglistát, mely immáron már a valós UCI pontbesoroláson alapul. Ezen felül a világbajnokságra való nemzeti regisztráció is új alapokra építkezik. A Tour de France 2023-hoz hasonlóan a Pro Cycling Manager 2023-ban is megjelenik a Medium Mountain minősítés. 

Írta: Kocsis Bence