vegre-magyar-klubcsapat-a-fifa-sorozatban

Végre magyar klubcsapat a FIFA sorozatban !

2021. szeptember 09. Kocsis Bence PC hírek / Konzol hírek

A FIFA sorozat ezidáig nem bővelkedett magyar játékosokban, hisz nem hogy a magyar bajnokság, de még magyar klubcsapat sem került a játék közelébe. Ez az utóbbi időben változni látszott, hisz már számos hír számolt be arról, hogy a FIFA 22-be végre bekerül az NB1. Ez továbbra is valószínűtlen, viszont ami jó hír, hogy hivatalossá vált, a Ferencváros biztosan helyet kap a játékban. Ezt a FRADI.HU-n is megerősítette Orosz pál, aki örömmel beszélt a Ferencváros és az EA Sports együttműködéséről.

A Ferencvárosi Torna Club életében a FIFA22-ben való megjelenés újabb mérföldkő, hatalmas siker, amelyet a pályán kívül értünk el, de a pályán nyújtott teljesítményünk is kellett hozzá, jó érzés, hogy ismét valamiben elsők tudtunk lenni a magyar klubok közül – állapította meg Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója. - A Fradi múltjának és a jelenének, a Kubatov Gábor elnökké választása óta végzett egy évtizedes csapatmunkának egyfajta közös elismerése is ez a nagyszerű lehetőség. Egyelőre egyetlen magyar csapatként képviselheti hazánkat az FTC, és hozza közelebb a klubot és a labdarúgás szeretetét a legfiatalabb generációkhoz, valamint ismerteti meg a Ferencvárost és az általa képviselt értékeket nem csupán határainkon belül, hanem az egész világban.


Ez azt is jelenti, hogy az Ultimate Team-ben már a Ferencváros játékosaival is felvehetjük a harcot Mbappé, Neymar, Messi, vagy Ronaldo  kártyáit birtokló játékosok csapatai ellen. Ez persze csak vicc, hisz minden bizonnyal csak a legvadabb zöld fehér szurkolók fogják az FTC játékosainak lapjait beépíteni, hisz nagy eséllyel, bronz és silver kártyákkal tarkított klub kerül a játékba. 

Az Ultimate Team azonban híres arról, hogy a játékosok megjelenéskori értéke sok esetben emelkedik, így egy remélhetőleg sikeres Európa Liga szereplés eredményeképp Dibuszék kaphatnak Team of the Week kártyákat, vagy egyéb speciális lapokat. 

A FIFA 22 október 1-én jelenik meg, kíváncsian várjuk , hogy is fog festeni a Ferencváros. 

Írta: Kocsis Bence